Thor Logistics er din trofaste flyttepartner. Vi varetager små og store flytninger for private såvel som erhverv. Flytning er en tillidssag, og vores flyttefirma i Greve gør vores bedste for at leve op til kundernes forventninger. Det gør vi blandt andet ved at passe godt på dine ting under flytningen og overholde tidsplanen. Ordentlighed og tryghed er mærkesager for Thor Logistics, og det kan du som kunde tydeligt mærke. Når du bestiller os til flytning i f.eks. Greve, får du et skræddersyet tilbud på en pris uden overraskelser i form af skjulte gebyrer. Indhent pris ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os på (+45) 70 70 71 55.

Tryg flytning i Greve og omegn

Der er meget at holde styr på i forbindelse med en flytning, både før, under og efter. Overlad det tunge slæb til os, så du kan koncentrere dig om resten. Udover selve flytningen fra A til B kan vi tilbyde nedpakning af indbo og møbler, adskillelse af møbler og udpakning samt påpladsstilling af indbo. Som en ekstra ydelse tilbyder vi også rengøring af de fraflyttede lokaler. I forbindelse med større flytteprojekter, f.eks. for virksomheder kan vores flyttefirma i Greve også stå for planlægning og koordinering af flytningen.

Flytteservice i topklasse

Service og pålidelighed kendetegner Thor Logistics flyttefirma i Greve. Vores flyttemænd kan deres kram og går til opgaven med et smil. Moderne flyttebiler og liftudstyr fragter sikkert dine ting fra det ene sted til det andet – også når det gælder større møbler som f.eks. klaverer og flygler. Vi passer godt på dine ting undervejs, så de kan nå uskadt frem til bestemmelsesstedet. Din tryghed er vores stolthed.

Indhent tilbud på flyttefirma i Greve

Få en skræddersyet løsning til din flytning – kontakt os for et tilbud allerede i dag. Ring på (+45) 70 70 71 55 eller benyt kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.