Luftforandring? Familieforøgelse? Nyt arbejde? Der kan være mange grunde til, at du skal flytte. Uanset målet, så tilbyder Thor Logistics gerne at hjælpe dig med din flytning. Vi er et landsdækkende flyttefirma i Grenå, der varetager alle typer flytninger i Danmark. Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 og få et attraktivt flyttetilbud.

Flyttefirma i Grenå

Det kan være en stressende sag at skulle flytte. Der er mange praktiske ting, der skal ordnes, holdes styr på og løftes. Det kan derfor være en god ide at alliere sig med en professionel, som kan klare ærterne for en. Her er det Thor Logistics kommer ind i billedet. Vi er nemlig et topprofessionelt flyttefirma i Grenå, der kan gøre hele flytteprocessen let som en leg. Ved at vælge os som partner, slipper du for at bruge unødvendig energi på en flytning, som med hjælp fra en fagdygtig kan klares med et smil.

Flytning i Grenå

Skal du flytte til Grenå? Grenå er Djurslands største by. Med sine mere end 14.000 indbyggere er den populære havneby et populært sted for lokale og tilflyttere, som har forelsket sig i de smukke områder, som byen byder på. Her er både vekslende skov, store hedearealer, strand og kyst.

Hos Thor Logistics hjælper vi gerne med din flytning i Grenå. Er du så heldig at skulle flytte til stedet, er vi meget gerne med inde over projektet. Vi både pakker ned, transporterer og pakker dine ting ud igen.

Har du brug for opmagasinering af dine ting, tilbyder vi også gerne at passe på dem i både en kort og længere periode. Alle vores opbevaringsrum er udstyret med klimaanlæg, alarmer og overvågning, som gør, at du kan være helt tryg ved at overlade dine ejendele til os.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores flyttefirma i Grenå? Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 og hør mere om mulighederne for din flytning.