Der er rigeligt at holde styr på før, under og efter en flytning. Thor Logistics i Glostrup træder til med kvalificeret flyttehjælp, som gør din flytning i Glostrup til en god oplevelse.
Lad os tage slæbet, så du kan koncentrere dig om detaljerne. Vi har mange års erfaring som flyttefirma i Glostrup og resten af landet.
Med erfarne flyttefolk, som kan deres fag, samt det rette udstyr i form af moderne lifte og flyttebiler, kan du trygt overlade dine ejendele i vores varetægt, indtil de er sikkert fremme på det nye sted.

Fleksibel flytning i Glostrup

Du vælger selv, hvad vi skal hjælpe dig med i forbindelse med din flytning i Glostrup. Vi kan enten stå for hele forløbet, fra planlægning over nedpakning til transport, udpakning og rengøring af det fraflyttede, eller du kan vælge blot at lade os stå for transporten af dine ejendele.
Vi sammensætter et tilbud ud fra dine behov. Kontakt vores flyttefirma i Glostrup på telefon (+45) 70 70 71 55 og lad os høre, hvad dine behov er – så får du et individuelt og uforpligtende tilbud på din flytning.

Vores flyttefirma i Glostrup brænder for god service

Hos os er god service en selvfølge. Det er vigtigt for vores flyttefirma i Glostrup, at du er med hele vejen, og at der ikke bliver taget beslutninger henover hovedet på dig. Med andre ord: En aftale er en aftale.

I dialogen med vores kunder lægger vi vægt på at behandle hver enkelt flytning med omhu og sikre, at aftaler om hvor, hvornår og hvordan er helt på plads. Som flyttefirma i Glostrup lever vi af vores kunders tillid, når vi flytter deres ejendele, og derfor passer vi rigtig godt på dine ting. Vores venlige personale, både på kontoret og i flyttebilerne, gør altid deres bedste for at give dig den bedste flytteoplevelse.

Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 og få et godt tilbud på en flytning.