Det er langt fra de fleste, der synes, det er sjovt at flytte. Der er ting, der skal pakkes ned. Og der er ting, der skal bæres op. Med en hjælpende hånd fra Thor Logistics slipper du for besværet. Vi er et erfarent og kompetent flyttefirma i Gentofte, der gerne hjælper til ved både store og små flytninger.

Vælger du os som din samarbejdspartner, kan du være sikker på, at du mødes af et arbejdsomt og effektivt flyttesjak, der hurtigt og effektivt tager sig af din flytning. Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55.

Fleksibelt flyttefirma i Gentofte

Hos Thor Logistics lægger vi stor vægt på fleksibilitet. Uanset om vi skal hjælpe dig med en mindre eller stor flytning, står vi parate med kyndig vejledning og hjælp. Der er ingen flytninger, der er ens. Derfor tilbyder vi også en bred vifte af forskellige services – både nedpakning, oppakning og transport af alle møbler og inventar. Du bestemmer selv, om du ønsker at tage del i det praktiske arbejde, eller om du ønsker, at vi klarer det hele for dig.

Hos Thor Logistics er vi til at snakke med. Ring til os på (+45) 70 70 71 55 og få en snak om dit behov.

Flyttefirma nær Charlottenlund med fokus på tryghed

Det er vigtigt, at du altid føler dig tryg i processen, når du bestiller en flytning med vores flyttefirma nær Vangede. Vi sørger derfor altid for, at du bliver sat rigtig godt ind i sagerne, inden vi går i gang med selve flytningen. På denne måde har du fuldt indblik og kontrol i selve processen.

Når du vælger os som dit professionelle flyttefirma nær Charlottenlund – eller resten af Danmark – arbejder vi ud fra tre kerneværdier:

• Professionalisme
• Tryghed
• Kvalitet

Kontakt os – flyttefirma i Gentofte

Brug for et flyttefirma i Gentofte? Giv os et kald på (+45) 70 70 71 55, eller skriv til os via kontaktformularen her på siden med din forespørgsel, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.