Slip for besværet med en flytning og lad et professionelt flyttefirma i Frederiksværk klare ærterne for dig. Med hjælp fra Thor Logistics behøver du ikke løbe med tunge kasser, men kan lade en række flyttemænd gøre det for dig. Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 for at bestille din flytning.

Professionelt flyttefirma i Frederiksværk

Med Thor Logistics får du et flyttefirma i Frederiksværk, der altid leverer kvalitetsflytninger til en god pris. Vores tre vigtigste værdier er Professionalisme, Kvalitet og Tryghed. Uanset om du skal bruge vores hjælp til en enkelt pianoflytning, eller om vi skal pakke hele dit hjem ned for dig, så går vi til opgaven med stor dedikation.
Thor Logistics er en virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistikbranchen. Vi ønsker at være Danmarks mest kvalitetsbevidste flyttefirma – der leverer høj service og ekspertise. Kundetilfredshed er altafgørende for os og derfor behandler vi alle sager med stor omhyggelighed.

Vi er din trofaste flytte og logistik partner samt dit valg for sikkerhed og effektivitet. Tro flytter bjerge – resten flytter vi.

Flytning i Frederiksværk

Frederiksværk er et unikt sted fyldt med grønne områder, skov og strand. Et rigt sted for børnefamilier, naturelskere og turister, som hvert år valfarter hertil for at nyde godt af stedets mange udflugtsmuligheder. Også de mange sommerhuse i området er et populært folkeeje, som i høj grad tiltrækker danskerne. Hos Thor Logistics er vi derfor vant til at hjælpe med flytninger til og fra sommerhuse i området, og vi hjælper også meget gerne med din flytning i Frederiksværk.

Flyttefirma i Frederiksværk

Kontakt Thor Logistics på (+45) 70 70 71 55 og få et tilbud på din flytning. Vi er klar ved telefon til at servicere dit opkald.
Thor Logistics er dit foretrukne flyttefirma i Frederiksværk.