Skal du som privatperson flytte i hus eller lejlighed, kan vi hjælpe dig hos Thor Logistics. Vi har stor erfaring med private flytninger og har arbejdet inden for feltet i mange år. Vi er klar over, at en flytning kan være en stressende sag, og vi gør derfor alt i vores magt for, at processen bliver så smertefri som muligt for dig.

Flytning i Frederikssund fra A til B

Vil du gerne have, at vi hjælper med nedpakning og oppakning, så gør vi også gerne det. Ellers transporterer vi hurtigt og nemt dine ejendele fra A til B. Møbler og andre genstande, der behøver ekstra beskyttelse, bliver selvfølgelig pakket godt ind i papir og tæpper under flytningen, så de ikke får ridser og skrammer.

Vores flyttemand i Frederikssund er altid omhyggelig og sørger for, at du kan nøjes med at bruge din energi på at falde på plads i din nye bolig. Skal vi hjælpe med slutrengøring af dit gamle lejemål, kan dette også lade sig gøre.

Erhvervsflytning i Frederikssund

Thor Logistics tilbyder også at hjælpe med erhvervsflytninger i hele landet – både store og små virksomheder samt offentlige institutioner. Vi gør en dyd ud af altid at imødekomme dine behov og ønsker, og vi skræddersyer derfor altid erhvervsflytningen ud fra din situation. Du kan vælge selv at gøre en del af arbejdet, eller du kan lade os varetage hele flytteprojektet. Skal vi varetage hele flytteprojektet, medbringer vi selvfølgelig flyttekasser og pakker alt jeres kontorinventar forsvarligt ned.

Kontakt Thor Logistics

Uanset om du har brug for et flyttefirma i københavn eller Frederikssund, så kontakt Thor Logistics på (+45) 70 70 71 55. Vi sidder klar til at hjælpe dig ved telefonen.