Har du fundet drømmeboligen? Og skal du have hjælp til at flytte ind? Thor Logistics er et professionelt flyttefirma i Frederikshavn, der tilbyder alle former for flytninger – store som små.
Om du skal flytte fra lejlighed til hus eller hus til lejlighed betyder ikke noget. Vi er vant til at løbe på trapper, og vi gør det hurtigt. Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55, og bestil din flytning.

Flytning i Frederikshavn med høj service

Hos Thor Logistics er det dig, der er i centrum. Du bestemmer selv, hvor meget vi skal være inde over din flytning. Vi lytter til dig og dine ønsker, og vi passer altid ekstra godt på dine ejendele, når du bestiller os til en flytning i Frederikshavn. Vi ved, at det er en følsom sag at skulle flytte. Der er ting, der skal pakkes ned, og ting, der skal siges farvel til. Vi gør derfor processen så smertefri som muligt, så du hurtig og nemt kan falde på plads i dine nye omgivelser.
Thor Logistics er dit trofaste flyttefirma i Frederikshavn.

Flytning til udlandet med flyttefirma i Frederikshavn

Skal du flytte til udlandet? Fortvivl ikke. Thor Logistics hjælper dig meget gerne videre på dit nye eventyr. Vi har stor erfaring med internationale flytninger for både private og virksomheder. Vi er klar over, at en udlandsflytning kan være uoverskuelig, kompleks og indviklet. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har styr på logistikken, og vi er gode til det, vi laver. Skal du flytte til udlandet? Læs mere her!

Flyttefirma i Frederikshavn? Ring

Skal vi hjælpe dig med flytningen? Vi sidder klar ved telefonen og venter på dit opkald. Ring på (+45) 70 70 71 55 allerede i dag. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.