Fra land til by eller by til land. Har I taget det store spring, og besluttet jer for at rykke teltpælene op? Det kan være en skræmmende oplevelse at skulle flytte, og der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Med hjælp fra Thor Logistics, et professionelt flyttefirma i Fredericia, kan I nemt og hurtigt starte jeres tilværelse op et nyt sted uden at være drænet for energi.
Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 og få et godt tilbud på en flytning.

Lokalt flyttefirma i Fredericia

Vi tilbyder selvfølgelig også vores hjælp, hvis du skal flytte til et nyt sted i Fredericia eller omegn. Det kan være, du har fundet en større lejlighed, der skal huse hele familien, men det kan også være, at du har fundet et mindre sted. For os betyder det ikke noget, hvor du skal flytte hen, eller hvor meget du skal have med. Vi hjælper dig, hvor vi kan, og du bestemmer selv, hvor meget du vil have os ind over flytningen.

Flytning i Fredericia med nedpakning og oppakning

For at gøre din flytning i Fredericia så smertefri som muligt for dig, tilbyder vi at hjælpe til med både nedpakning og oppakning. Vi passer selvfølgelig altid på dine ejendele i processen og pakker dem forsvarligt ind i tæpper og papir, så de ikke kommer til skade under flytningen. Har du særlig følsomme møbler eller andet inventar, sørger vi selvfølgelig ekstra godt for disse genstande.

Stærk flyttemand i Fredericia

Alle flyttemænd hos Thor Logistics er selvfølgelig store og stærke. Men har du en specialopgave, som eksempelvis pianoflytning, så lad os det vide. Vi har stor erfaring med specialflytninger og derfor vant til at flytte store og ekstratunge genstande, som ikke må få ridser eller skrammer. Brug for en stærk flyttemand i Fredericia? Thor Logistics er dit oplagte valg.

Flyttefirma i Fredericia? Kontakt os

Kontakt Thor Logistics på (+45) 70 70 71 55 og få en aftale i hus med det samme.