Familieforøgelse eller luftforandring? En flytning er ofte starten på et nyt eventyr. Det kan være både spændende og skræmmende på samme tid. Der er ting, der skal pakkes ned, siges farvel til og koordineres. Det kan for mange derfor være en overvældende oplevelse, som trækker mange tænder og tårer.

Hos Thor Logistics vil vi gerne hjælpe med at gøre det til en behagelig oplevelse, hvor du kan nøjes med at bruge tid og energi på dit nye eventyr.
Vi er et professionelt flyttefirma i Fredensborg, der tilbyder flytning i Fredensborg af alt mellem himmel og jord. Sofaer, borde, senge, vitrineskabe og pianoer. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

Udlandsflytning med flyttefirma i Fredensborg

Hos Thor Logistics kører vi også gerne vognen over grænsen. Uanset hvor i verden, du skal flytte til, kan vi hjælpe. Vi har mange års erfaring med udlandsflytning og altid styr på logistikken. Læs mere om vores udlandsflytning her!
Thor Logistics er din trofaste flytte- og logistikpartner samt dit valg for sikkerhed og effektivitet. Tro flytter bjerge – resten flytter vi!

I al slags vejr – flyttemand i Fredensborg

Vi kører ud i al slags vejr – både blæst, regn, sne og slud. Vejret råder vi jo desværre ikke over, men vi beskytter altid dine ejendele undervejs. Skal vi hjælpe med at pakke dine ting ned, pakkes de forsvarligt ind i papir og ned i kasser af en professionel flyttemand i Fredensborg, så de kommer sikkert frem til bestemmelsesstedet. Har du særlig følsomme eller specielle genstande med affektionsværdi, så lad os det vide, så vi kan inddrage dig i processen.

Flyttefirma i Fredensborg? Kontakt Thor Logistics

Kontakt Thor Logistics ved at ringe på (+45) 70 70 71 55, og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig. Vi sidder klar til at rykke ud til dig.