Har du brug for en hjælpende hånd til flytningen? Thor Logistics står klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt flyttefirma i Faxe, der kan hjælpe med alle typer flytteopgaver.
Privat, erhverv, udlandsflytning og opbevaring. Vores services er mange, men det er dig, der bestemmer. Kunne du bruge en hånd til nedpakning og oppakning, så står vi også gerne til rådighed. Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 for at få et godt tilbud på din flytning.

Tillidsfuld flytning i Faxe

Hos Thor Logistics er vi stolte over at kunne tilbyde en tillidsfuld flytning i Faxe til en attraktiv pris. Hos os betaler du kun for de services, som du har brug for, og du har mulighed for at få skræddersyet en løsning, der passer til netop dine behov og ønsker.
Vi flytter på hele Sydsjælland – ja, vi tilbyder faktisk også udlandsflytninger. Skal du derfor flytte mod varme himmelstrøg eller det kolde nord, så kan vi også hjælpe med det. Vi har styr på logistikken, og vi er gode til det, vi laver. Med mange års erfaring inden for flyttebranchen kan vi nemt og sikkert klare din flytning – vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du kan derfor være helt tryg, hvis du vælger os som dit flyttefirma i Faxe.

Flyttemand i Faxe – ungt team

Stærk som en okse og hurtig som en gepard. Thor Logistics sender altid en flyttemand ud i Faxe, som kan klare din flytteopgave. Vi er et ungt team med masser af energi og handlekraft, som har stor erfaring med både planlægning, koordinering og eksekvering. Skal du have flyttet større møbler, pakker vi dem altid forsvarligt ind i tæpper, således at de ikke får buler og ridser under selve flytningen. Skal vi hjælpe med nedpakningen, bliver alle dine ejendele pakket sikkert ind i papir, inden de lægges forsigtigt i kasser.

Flyttefirma i Faxe? Kontakt Thor Logistics

Skal vi hjælpe dig med din flytning? Udfyld kontaktformularen her på siden med din forespørgsel, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 70 70 71 55.