Skal du bruge et flyttefirma nær Favrskov? Kontakt Thor Logistics. Vi er et professionelt flyttefirma, der hjælper med alle typer flytninger – både privat og erhverv. Uanset om du flytter til eller fra Favrskov, så kan vi hjælpe dig. Vi flytter nemlig over hele landet.

Flyttefirma nær Ulstrup med erfaring

Thor Logistics er et flyttefirma, som efterhånden har mange års erfaring på bagen. Vores erfaring og ekspertise betyder, at vi kan klare alle typer opgaver – til UG. Uanset om det gælder privat, erhverv eller store komplekse udlandsflytninger går vi til opgaven med stor flid og dedikation, og vi gør aldrig noget halvt.
Ønsker du det, pakker vi derfor også gerne forsvarligt dine ejendele op og ned. Det vigtigste for os er, at du er glad, når du vælger os som dit flyttefirma nær Ulstrup.
Vi er dit trofaste flyttefirma i Favrskov, samt dit valg for sikkerhed og effektivitet. Tro flytter bjerge – resten flytter vi.

Dit trofaste flyttefirma

Når vores flyttefirma nær Hadsten skal transportere dine ejendele fra A-Z, så sker det altid med stor respekt. Skal vi hjælpe med både nedpakning og oppakning, så sørger vi for at pakke dine ejendele forsvarligt ned med eksempelvis plast og papir. Skal vi flytte større møbler, bliver de altid pakket forsvarligt ind i tæpper, så de undgår buler og ridser.

Opbevaring nær Hadsten – flyttefirma

Flytter du fra stort til mindre, eller mangler du plads, imens dit hus er under renovering? Så har du måske brug for opbevaring. Thor Logistics tilbyder opbevaring af alle typer møbler og ejendele. Alle vores opbevaringsrum er sikret med overvågning, alarmer og ventilationssystemer, så du kan være helt tryg, når du overlader dine ejendele i vores varetægt.
Vi sidder klar ved telefonen, skulle du have spørgsmål til opbevaring, som eksempelvis pris, lejeperiode m.m.

Flyttefirma i Favrskov? Kontakt Thor Logistics

Skal vi være dit flyttefirma i Favrskov? Kontakt os på (+45) 70 70 71 55 allerede i dag og få et godt tilbud på en flytning. Vi besvarer også gerne andre spørgsmål, skulle du være i tvivl om noget.