Skal du flytte? Thor Logistics er et professionelt flyttefirma på Fanø, som hjælper med alle typer flytninger – både privat, erhverv og flytninger til udlandet.
Måske du er så heldig at skulle flytte til øen. Fanø er en underskøn ø med brede sandstrande, Vesterhav og storslåede naturoplevelser. Og hos Thor Logistics hjælper vi dig hjertens gerne godt på vej mod dit nye eventyr på den jyske ø.

Nem og sikker flytning på Fanø

Vælger du os som din samarbejdspartner, slipper du for alle bekymringerne. Vi passer på dine ting og sørger for, at de når sikkert og trygt frem til din nye drømmebolig. Imens kan du nøjes med at koncentrere dig om din kommende tilværelse på øen. En flytning på Fanø med Thor Logistics er altid nemt og sikkert.

Stærk flyttemand på Fanø

Thor er stærk. Og det er vores flyttemand på Fanø også. Og han står altid klar med smil på læben til at hjælpe. Er det en større opgave, sætter vi selvfølgelig flere mand på opgaven. Det er din flytning, og dig der bestemmer.

Flyttefirma på Fanø med opbevaring

Har du ejendele, som du af den ene eller anden grund ikke kan have med til dit nye bestemmelsessted, så tilbyder vi hos Thor Logistics også gerne at opbevare dine ting. Det kan være din mormors gamle chatol eller oldefars vitrineskab, der fylder for meget til den nye dagligstue. Uanset længde af lejeperiode og antal møbler, så passer vi rigtig godt på dine ting, mens de er hos os.
Alle vores opbevaringsrum er sikrede med overvågning, alarmer og ventilationssystemer, så du kan være helt tryg ved os.

Flyttefirma på Fanø? Kontakt Thor Logistics

Har du spørgsmål til vores flyttefirma på Fanø, er du meget velkommen til at ringe på (+45) 70 70 71 55 og tage en snak med os om dine muligheder.