Skal du flytte til eller fra Faaborg? Så er du kommet til det rette sted. Thor Logistics er et professionelt flyttefirma i Faaborg, der leverer kvalitetsflytninger til gode priser. Kontakt os allerede i dag for et tilbud på (+45) 70 70 71 55 på din flytning.

En dansk by med kant

Er du så heldig at skulle flytte til byen, så tilbyder Thor Logistics gerne en hjælpende hånd. Hos Thor Logistics klarer vi alle typer flytning i Faaborg – både til og fra købstaden. Ingen flytning er for stor eller lille os. Om det er bindingsværkshuset eller studieboligen, der skal fraflyttes, betyder ikke noget. Vi går altid til opgaven med stort engagement og professionalisme.

Faaborg er en underskøn lille købstad, der hviler yndigt på Fyns sydkyst med Det Sydfynske Øhav til den ene side og de skønne Svanninge Bakker i baglandet. Faaborg er et fantastisk sted at bo med sine mange gamle velbevarede huse, som pryder det smukke landskab. Et kendetegn ved stedet er de mange ubeboede øer, som ligger i farvandet lige ud byen, og som bare må opleves.

Erhvervsdrivende? Bestil flyttefirma i Faaborg

Faaborg er også knudepunkt for mange erhvervsdrivende. Som den største by i Faaborg-Midtfyn Kommune tiltrækker den hvert år mange nye erhvervsdrivende, som kommer valfartende fra nær og fjern for at etablere sig nær det underskønne øsamfund. Thor Logistics har derfor også stor erfaring med erhvervsflytninger i Faaborg.

For at gøre processen så nem og smertefri for dig som erhvervsdrivende, skræddersyer vi altid vores løsning efter netop dit behov. Ønsker du det, hjælper vi hjertens gerne med både ned- og oppakning af kontorinventar, transport og rengøring af nyt eller fraflyttet domicil.

Flytning i Faaborg

Skal vi hjælpe med din flytning? Kontakt Thor Logistics på (+45) 70 70 71 55 allerede i dag og hør mere om vores flyttefirma i Faaborg. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.