Leder du efter et kompetent og troværdigt flyttefirma i Esbjerg? Så kan du godt indstille jagten – du er havnet det helt rigtige sted. Thor Logistics har flere års erfaring med at planlægge og udføre flytninger i hele landet for både privat og erhverv, og så værdsætter vi kvalitet og et fejlfrit resultat højt.

En flytning med os er din garanti for en flytning, der går som smurt. Flyttefirma i Esbjerg? Thor Logistics er det sikre valg!

Raske flyttemænd i Esbjerg og tårnhøj service

Det er ikke for sjov, at vores tre nøgleværdier er professionalisme, kvalitet og tryghed. Alle vores flyttemænd er nemlig veluddannede og brænder alle for at levere en upåklagelig service. Når vores flyttefirma rykker ud i Esbjerg, kan du være sikker på en effektiv flytning, hvor alle deadlines overholdes til tiden – det er en særlig rar sikkerhed for dig, der bor i en lejlighed og skal være ude på et helt bestemt tidspunkt. Har du brug for et flyttefirma med kompetente flyttemænd i Esbjerg? Så giv Thor Logistics et kald på (+45) 70 70 71 55.

Vi har respekt for dine ejendele – flyttefirma i Esbjerg

Hvis du bestiller en totalløsning hos os, får du også nedpakning med i prisen. At overlade sine ejendele og værdigenstande i andres varetægt, kræver tillid. Vi har gjort det til vores fornemste opgave at behandle dine ting med største respekt og forsigtighed, så de lider mindst mulig overlast ved både nedpakningen og under selve transporten til det nye sted.

Vi har det rigtige udstyr til selv tunge møbler såsom flygler, klaverer og marmorborde, ligesom vi selv sørger for at medbringe flyttekasser, filttæpper og plast til forsvarlig nedpakning af dine ejendele.

Få et godt tilbud fra professionelt flyttefirma i Esbjerg

Flytning i Esbjerg og omegn? Ring til Thor Logistics allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg flytter til Esbjerg?

Når du flytter til Esbjerg, skal du være opmærksom på at få flytteprocessen til at forløbe let, for så har du mere tid til at tænke over det praktiske. For at optimere din flytteproces, kan du med fordel benytte dig af et flyttefirma. Kontakt dit flyttefirma tidligt i processen, så de bedst kan hjælpe dig med planlægningen.

Hvad er prisen på en flytning til Esbjerg?

Prisen på at flytte til Esbjerg afhænger først og fremmest af, hvor du skal flytte fra. Jo længere distancen er, jo mere koster flytningen. Kontakter du dit flyttefirma tidligt i processen, kan de hjælpe dig med et prisestimat, som du kan lægge et budget efter. Prisen afhænger derudover også af, hvor mange kvadratmeter du skal flytte.

Hvordan planlægger jeg en flytning til Esbjerg?

Når du skal flytte, er der mange ting at holde at styr på. For at planlægge en proces der er let og overskuelig, er det en god idé at kontakte dit flyttefirma tidligt. Sammen kan I planlægge selve flytteprocessen, så der er styr på den på selve flyttedagen. Ved at få tidligt styr på flyttedagen, får både du og dine flyttemænd en lettere flytning til Esbjerg.

Hvor lang tid tager det at flytte til Esbjerg?

Tiden for en flytning afhænger først og fremmest af, hvor du skal flytte fra. Derudover kan der opstå uforudsigelige situationer på selve flyttedagen, som kan få den til at tage længere tid. Det kan eksempelvis være vejarbejde eller kødannelser. Hvis du kontakte dit flyttefirma tidligt, kan de bedre planlægge flytningen, så flyttedagen kan forløbe så planlagt som muligt.