Leder du efter et kompetent og troværdigt flyttefirma i Esbjerg? Så kan du godt indstille jagten – du er havnet det helt rigtige sted. Thor Logistics har flere års erfaring med at planlægge og udføre flytninger i hele landet for både privat og erhverv, og så værdsætter vi kvalitet og et fejlfrit resultat højt.

En flytning med os er din garanti for en flytning, der går som smurt. Flyttefirma i Esbjerg? Thor Logistics er det sikre valg!

Raske flyttemænd i Esbjerg og tårnhøj service

Det er ikke for sjov, at vores tre nøgleværdier er professionalisme, kvalitet og tryghed. Alle vores flyttemænd er nemlig veluddannede og brænder alle for at levere en upåklagelig service. Når vores flyttefirma rykker ud i Esbjerg, kan du være sikker på en effektiv flytning, hvor alle deadlines overholdes til tiden – det er en særlig rar sikkerhed for dig, der bor i en lejlighed og skal være ude på et helt bestemt tidspunkt. Har du brug for et flyttefirma med kompetente flyttemænd i Esbjerg? Så giv Thor Logistics et kald på (+45) 70 70 71 55.

Vi har respekt for dine ejendele – flyttefirma i Esbjerg

Hvis du bestiller en totalløsning hos os, får du også nedpakning med i prisen. At overlade sine ejendele og værdigenstande i andres varetægt, kræver tillid. Vi har gjort det til vores fornemste opgave at behandle dine ting med største respekt og forsigtighed, så de lider mindst mulig overlast ved både nedpakningen og under selve transporten til det nye sted.

Vi har det rigtige udstyr til selv tunge møbler såsom flygler, klaverer og marmorborde, ligesom vi selv sørger for at medbringe flyttekasser, filttæpper og plast til forsvarlig nedpakning af dine ejendele.

Få et godt tilbud fra professionelt flyttefirma i Esbjerg

Flytning i Esbjerg og omegn? Ring til Thor Logistics allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.