Slip nemt om flytningen – lad et professionelt flyttefirma i Ebeltoft, Syddjurs tage slæbet. Skulle der opstå behov for opmagasinering, kan vi også hjælpe med dette i form af sikre lokaler i Syddjurs. Thor Logistics flyttefirma i Ebeltoft er en trofast flyttepartner for både private og virksomheder. Vores store erfaring med både større og mindre flytninger gør os til det foretrukne flyttefirma i Ebeltoft og omegn. Læs vores flotte kundeanmeldelser på Facebook og Trustpilot.

Flyttefirma i Ebeltoft, Syddjurs

Med Thor Logistics får du et flyttefirma i Ebeltoft, der altid leverer kvalitetsflytninger til en god pris. Vores tre vigtigste værdier er professionalisme, kvalitet og tryghed. Og vi lever højt efter hver eneste. Uanset om du skal bruge vores hjælp til en enkelt pianoflytning, eller om vi skal pakke hele dit hjem ned for dig, så går vi til opgaven med stor dedikation.

Thor Logistics ApS er en ung virksomhed med mange års erfaring inden for flytning i bl.a. Ebeltoft. Vi ønsker at være Danmarks mest kvalitetsbevidste flyttefirma – der leverer høj service og ekspertise. Kundetilfredshed er alt afgørende for os og derfor behandler vi alle sager med omhyggelighed.

Vi er din trofaste flytte og logistik partner samt dit valg for sikkerhed og effektivitet. Tro flytter bjerge – resten flytter vi.

Bestil flytning i Ebeltoft, Djursland

Flyttebranchen er lidt af en jungle at finde rundt i, når det kommer til priser. Thor Logistics kan prale af at være et flyttefirma i Ebeltoft, Djursland, som kører med gennemsigtige tilbud, der ikke gemmer på kedelige overraskelser i form af tillæg og gebyrer, som gør flytningen meget dyrere end det, du sagde ja til i første omgang.

Kontakt os og få en fair pris på vores gode service. Ring til vores flyttefirma i Ebeltoft i dag på telefon (+45) 70 70 71 55 for en dialog om dit flyttebehov. Det er også muligt at skrive til os på mail via formularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.