Overlad trygt alt det praktiske i forbindelse med din flytning til et erfarent flyttefirma i Dragør. Thor Logistics er et landsdækkende flyttefirma, der kan hjælpe med alle typer flytning – både store og små samt for private og erhverv. En flytning kan virke uoverskuelig og der er mange ting, der skal planlægges. Derfor kan du med os få mere ro i sindet og få en flytning, der går helt efter planen. Har du brug for et flyttefirma i Dragør? Så skal dit valg falde på Thor Logistics.

Billigt er ikke altid bedst – Flyttefirma – Dragør

Thor Logistics er dit landsdækkende og fleksible flyttefirma, og vi rykker naturligvis også hurtigt ud, hvis du har brug for et flyttefirma i Dragør eller Kastrup. Vores mantra er, at billigt ikke altid er bedst – i hvert fald ikke, hvis man også vil have en rigtig god portion tryghed med i prisen. Hos os er du kort fortalt i gode hænder, og vi overholder alle aftaler til punkt og prikke. Flyttefirma i Dragør? Få ro i sindet med Thor Logistics.

Èt flyttefirma nær Dragør – flere løsninger

Vi et fleksibelt flyttefirma nær Dragør, der gerne går et ekstra stykke for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Derfor tilbyder vi også flere forskellige løsninger, så du får den flytning, der er optimal for netop dig. Eksempelvis kan du lade os stå for det hele – lige fra nedpakning og transport til indbæring og samling af møbler efter dine anvisninger. Hvis du selv står for nedpakningen, sender vi også gerne to raske flyttemænd ud, der står for transporten.

Bestil flytning hos Thor Logistics

Hvis du har brug for en mere skræddersyet løsning, kan vi både hjælpe med selve planlægningen og eksekveringen – og både for private og erhverv. Giv os endelig et kald på (+45) 70 70 71 55eller udfyld kontaktformularen her på siden, så finder vi en løsning, der passer til din flytning.