Har du brug for opbevaring?

Få hjælp til flytning og opbevaring i Brøndby hos Thor Logistics. Vi er et professionelt flyttefirma, ikke kun i Brøndby, men over hele landet. Vores erfarne flyttefolk hjælper hver dag med at gøre flytning lettere for vores kunder. Venligt og veluddannet personale står klar til at tage fat på enhver form for flytning: Private såvel som virksomheder, små såvel som store flytninger – ingen opgave er for stor eller for lille til vores flyttefirma.

Bestil flytning i Brøndby på telefon (+45) 70 70 71 55 allerede i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme fra A til B på en nem og sikker måde.

I forbindelse med flytning kan der opstå behov for at opmagasinere ejendele i kortere eller længere tid. Vores flyttefirma i Brøndby tilbyder opbevaring af indbo i sikre lokaler. Du betaler kun for den periode, du har brug for opbevaring i nærheden af Brøndby – uanset om der er tale om en kort eller længere periode.

Vi sørger for sikkerhed i form af overvågning, alarmer og sikring af det lejede lokale. Dine møbler og andre ejendele står trygt og tørt i opvarmede lokaler, så de hverken får fugt eller frostskader, uanset hvor længe de står til opbevaring i nærheden af Brøndby.

Få et godt tilbud – kontakt dit flyttefirma i Brøndby

Ønsker du hjælp til planlægning, ned- og udpakning eller ”bare” flytning og transport?

Hos os betaler du kun for de ydelser, du har brug for, og en aftale er en aftale. Kontakt os og fortæl, hvad vi skal hjælpe dig med – så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud. Udfyld kontaktformularen eller ring til os på (+45) 70 70 71 55. Vi ser frem til at høre fra dig og få en snak om, hvilke services du har brug for vores flyttefirma i Brøndby til.