Flyttefirma på Bornholm – vi klarer din flytning med et smil

Står du overfor en flytning til eller fra Bornholm? Så har du brug for et effektivt flyttefirma på Bornholm til at tage sig af alt det praktiske! Hos Thor Logistics har vi flere års erfaring med at flytte for både private og erhverv – for os er ingen flytning for stor eller lille. Vi skræddersyer løsningen til netop dine ønsker og behov, så du betaler kun for det, du har brug for. Vi er med andre ord et flyttefirma på behov, hvor du er i centrum! Læs med her og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.

Flytning til Bornholm med Thor Logistics

En flytning til Bornholm kræver god koordinering– særligt i forhold til transporten. Her står Thor Logistics klar til at hjælpe, så din flytning kommer til at foregå så gnidningsfrit som muligt, og vi kan både stå for hele den indledende koordinering og selve eksekveringen – eksempelvis en totalløsning hvor vi står for nedpakning, transport og indbæring. Du kan endda også bestille os til at gøre rent i din gamle bolig. På den måde kan du overlade alt det praktiske til os, og i stedet koncentrere dig om at falde til i dine nye omgivelser.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Opbevaring i topsikrede lokaler – flyttefirma på Bornholm

Hvis du i en periode har brug for at opbevare dine ejendele, kan vi hos Thor Logistics også hjælpe dig med dette. Vi råder over moderne og topsikre lokaler, hvor dine ting kan opmagasineres trygt og tørt. Alle vores lokaler er alarmovervågede, og så er temperaturen indstillet, så ejendelene ikke lider overlast. Du er meget velkommen til at skrive til os via kontaktformularen her på siden, hvis vi skal komme med et uforpligtende tilbud og gøre et lagerrum klar til dig.

Kontakt Thor Logistics for en problemfri flytning

Flyttefirma på Bornholm? Ring til Thor Logistics allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 – det vil du ikke fortryde!

Bornholm

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvordan planlægger jeg min flytning til Bornholm bedst?

Når der skal flyttes til Bornholm, er der ofte tale om en større flytning til et hus eller sommerhus. Det betyder, at der ofte er mange ting og møbler. For at gøre flytningen effektiv, så kan du med fordel booke et flyttefirma i god tid. Så kan du undgå at flytningen både bliver for tung og for ineffektiv.

Hvad koster det at flytte til Bornholm?

Prisen på en flytning med et flyttefirma afhænger dels af afstanden og hvor mange skrøbelige ting, der skal flyttes. Vil du gerne have et prisestimat på, hvad flytningen kan koste, så kontakt dit flyttefirma så tidligt i processen som muligt. Ved at kontakte dem tidligt kan du sikre dig det bedste tilbud.

Hvor lang tid tager det at flytte til Bornholm?

Tiden på flytningen afhænger af, hvor der skal flyttes fra, samt om der kommer pludselige overraskelser, såsom trafikkø, undervejs på flyttedagen. Hvis du inddrager flyttefirmaet tidligt i processen, er der bedre mulighed for at planlægge sig ud af de fleste overraskelser på flyttedagen.

Hvad er fordelene ved at benytte sig af et flyttefirma til Bornholm?

Skal du flytte til Bornholm, kan du drage fordel af at benytte dig af et flyttefirma, da du i så fald kan flytte alle dine ejendele på én gang. Skal du flytte i hus på Bornholm, kan et flyttefirma også hjælpe dig med at bære kasser og møbler ind, så du ikke skal slæbe det alene. Flyttefirmaet kan samtidig også sørge for at pakke dine ejendele effektivt og sikkert, så de ikke tager skade af flytningen.