Hos Thor Logistics er vi ikke kun hurtige og stærke. Vi har også styr på logistikken, og vi tilbyder derfor at hjælpe med hele flytteprojektet – lige fra nedpakning og udpakning til flytning i både ind- og udland. Uanset om du skal rykke ned om hjørnet eller til varmere himmelstrøg, så sørger vi for, at hele processen går smertefri – fra start til slut.

Pålideligt flyttefirma nær Værløse

Pålidelighed, ærlighed og gennemsigtighed er tre vigtige kerneværdier hos os. Hos os er det dig og din flytning, der er i centrum, og vi gør alt for, at du føler dig sikker, når du vælger os som dit professionelle flyttefirma nær Værløse eller omegn.
Vi pakker altid dine personlige ejendele forsvarligt ned i kasser med papir og tæpper, så du kan være helt sikker på, at de ankommer helskindet til din nye bolig.

Flyttefirma i Birkerød – skræddersyet løsning

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at flytte. Det kan være familieforøgelse, nyt arbejde, udlandslængsel m.m. der trækker. Uanset formål, så er de personlige ejendele noget, de fleste gerne vil have med sig. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi flytter gerne enkelte møbler, men vi sørger selvfølgelig også for at hele hjemmet flytter med, hvis det ønskes.

Flyttefirma i Birkerød med ekstra gode tilbud

Thor Logistics er et flyttefirma i Birkerød, der altid har gode flyttetilbud, som kan være svære at sige nej til. Og det er der en god grund til. Vi mener nemlig, at alle skal have lov at prøve en professionel flytning med Thor Logistics.

Kontakt os derfor allerede i dag på (+45) 70 70 71 55. Vi sidder klar ved vognen til at servicere dig.