Et professionelt flyttefirma kan gøre hele forskellen for en vellykket flytning. Prøv Thor Logistics, når du skal bruge et flyttefirma i Billund, som er til at regne med. Vi flytter både for private og for virksomheder.
Vores garvede og venlige flyttefolk har mange flytninger i benene og armene og klarer din flytning med et smil og til den aftalte tid.

Lad Thor Logistics flyttefirma i Billund skræddersy et tilbud til dig, alt efter dit behov. Vi kan tilbyde følgende services:

• Planlægning af større flytteprojekter
• Udlejning af flyttekasser
• Nedpakning af indbo
• Adskillelse af møbler
• Transport i professionelle flyttebiler
• Udpakning og påpladssættelse af indbo
• Rengøring af de fraflyttede lokaler
• Kortere eller længere opbevaring tæt på Billund

Tryg flytning og opbevaring i Billund

Kundernes tryghed og tilfredshed kommer i første række. Derfor lægger vi vægt på at overholde de aftalte tidsplaner, og vi passer godt på dine ting undervejs i flytteprocessen. Løsøre pakkes i kasser, og møbler svøbes i tæpper, så der ikke opstår skader og ridser.
I forbindelse med flytning kan der opstå behov for at få sine ting opbevaret i en kortere eller længere periode. Hvis du har brug for opmagasinering af indbo i forbindelse med flytning, kan vi tilbyde opbevaring nær Billund i sikre lokaler. Kontakt os og hør nærmere på telefon (+45) 70 70 71 55.

Bestil flyttefirma i Billund nu

Vi anbefaler, at du kontakter vores flyttefirma i Billund i god tid, inden du skal flytte. Så er du på den sikre side med hensyn til professionel flyttehjælp den eller de dage, du har brug for det. Kontakt os via mailformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi sidder også klar til at hjælpe dig på telefon (+45) 70 70 71 55. Ring og få et uforpligtende tilbud fra dit flyttefirma i Billund.

Husk, at ingen opgave er for stor eller for lille!

Flyttefirma i Billund

Behøver jeg at bruge et flyttefirma til min flytning?
Det er ikke et krav at bestille et flyttefirma til din flytning, men det er stort set altid penge givet godt ud. En flytning kan være både fysisk og psykisk udmattende, og der er typisk en masse arbejde involveret både før og efter. Derfor er det typisk meget nemmere at få selve flytningen håndteret af professionelle.

Kan et flyttefirma i Billund hjælpe mig med flytning over længere afstande?

Hvor langt et flyttefirma hjælper dig med at flytte kommer an på det enkelte firma. Nogle er meget lokale, mens andre tilbyder flytning til hele Danmark. Hos Thor Logistics hjælper vi med flytninger både til og fra Billund, uanset hvor i landet, du kommer fra eller skal hen.

Hvordan planlægger jeg en større flytning?

Når du skal planlægge en større flytning er det en god idé, at du danner dig et overblik over, hvor mange flyttekasser og møbler, der er tale om, samt hvilke transportmuligheder du har. Nogle flyttefirmaer tilbyder også hjælp til planlægning af større flytninger, hvilket du kan gøre brug af.

Kan jeg få mine møbler opbevaret nær Billund?

Hvis du har brug for at få dine møbler opbevaret i forbindelse med en flytning til eller fra Billund, er det vigtigt, at du gør dig overblik over, om dit flyttefirma tilbyder opmagasinering i området. Thor Logistics tilbyder f.eks. opmagasinering af møbler nær Billund til vores kunder.