Leder du efter et professionelt flyttefirma på Ærø, som passer godt på dine ting og gør flytningen så nem som muligt? Thor Logistics er din trofaste flyttepartner, som tager opgaven seriøst og er til at stole på.

Vores lange erfaring med flytning overalt i Danmark kommer vores kunder til gode i form af punktlig og venlig flytteservice for erhverv og private. Vi tager både store og små opgaver lige alvorligt og vil gøre alt for at være kundernes foretrukne flyttefirma på Ærø.

Bred kompetenceprofil – flyttefirma på Ærø

Thor Logistics er et fleksibelt flyttefirma på Ærø, der ikke lader sig begrænse. Vi laver gerne specialaftaler og skræddersyer for at imødekomme vores kunder. Derfor har vi også en bred kompetenceprofil med mange forskellige services – du kan altså vælge mellem flere forskellige løsninger, for hvorfor betale mere, end du har brug for?

Du kan lade os stå for det hele i forbindelse med din flytning på Ærø, eller du kan lade os stå for transporten alene – uanset hvad, vil du blive mødt af et smilende og veloplagt flyttesjak.

Lad Thor Logistics flyttefirma på Ærø tage slæbet

En flytning er en stor mundfuld, uanset om man har 25 eller 500 flyttekasser. Derfor er det så vigtigt, at man føler sig i gode hænder, når man overlader opgaven til et flyttefirma på Ærø. Hos Thor Logistics sætter vi en ære i at leve op til kundernes tillid og passe godt på tingene undervejs. Ligeledes er der ingen kedelige overraskelser i form af en pris, som pludselig bliver meget dyrere undervejs, eller flyttefolk som ikke dukker op til tiden.

Bestil nem flytning hos flyttefirma på Ærø

Søger du et flyttefirma på Ærø? Kontakt Thor Logistics allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 og få et tilbud på din flytning. Vi sidder klar ved telefonen til at servicere dig.