Nem flytning i Aars og Vesthimmerland

Står du og skal flytte og har brug for et flyttefirma i Aars og Vesthimmerland? Så lad Thor Logistics tage slæbet. Vi bærer med smil dit flyttelæs ud og ind, op og ned. Når du overlader flytningen til os, kan du være sikker på, at vi passer godt på dine ting undervejs. Kundens tryghed er i højsædet, og vi gør alt, hvad vi kan, for at levere en sikker og problemfri flytning.

Thor Logistics flyttefirma flytter i Aars og Vesthimmerland for både private og virksomheder.

Det er forskelligt, hvad vores kunder har brug for os til. Nogle bestiller en totalløsning, hvor vi både pakker ned, transporterer, pakker ud, skiller og samler møbler samt rengør den fraflyttede adresse, mens andre selv pakker ned og ud og kun har brug for hjælp til ud-/indbæring og transport. Uanset hvad dit behov er, kan Thor Logistics flyttefirma gøre din flytning i Aars og Vesthimmerland til en behagelig oplevelse. Vi ansætter kun seriøse og erfarne flyttemænd, som kender Aars og Vesthimmerland godt og kan tilrettelægge de bedste flytteruter.

Ét flyttefirma i Aars – flere løsninger

Vi et fleksibelt flyttefirma, der gerne går et ekstra stykke for at imødekomme vores kunders ønsker og behov. Eksempelvis kan du lade os stå for det hele – lige fra nedpakning og transport til indbæring og samling af møbler efter dine anvisninger. Hvis du selv står for nedpakningen, sender vi også gerne to raske flyttemænd ud, der står for transporten.

Bestil flytning hos Thor Logistics – flyttefirma i Aars

Hvis du har brug for en mere skræddersyet løsning, kan vi både hjælpe med selve planlægningen og eksekveringen – både for private og erhverv. Giv os endelig et kald på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så finder vi en løsning, der passer til din flytning.