Stærkeste flyttefirma i Aarhus

Hus på landet eller lejlighed i byen? Thor Logistics tager gerne vognen frem og hjælper med alle typer flytninger. Fra land til by og tilbage igen. Ingen flytning er for stor eller lille til os. Vores flyttefirma i Aarhus har hjulpet familier i årtier og står nu klar til at hjælpe dig. Ring til Thor på (+45) 70 70 71 55

Thor Logistics er din trofaste flytte- og logistikpartner samt dit valg for sikkerhed og effektivitet. Tro flytter bjerge –resten flytter vi!

Hos Thor Logistics er vi ikke kun store og stærke. Vi har også styr på logistikken, og vi tilbyder derfor at hjælpe med alt – fra nedpakning, udpakning og flytning i både ind- og udland. Uanset om du skal rykke til de fjerne kyster eller lige over broen, så er vi dit flyttefirma i Aarhus. Vi sørger for, at alt glider som smurt fra start til slut.

Ærligt flyttefirma i Aarhus

Ærlighed, pålidelighed og gennemsigtighed er tre vigtige værdier hos Thor Logistics, som vi lever højt efter i hver eneste flytning, vi foretager. Hos os er det dig, der er i fokus, og vi gør alt for, at du føler dig tryg, når du vælger os som dit flyttefirma i Vejle eller omegn.

Vi pakker derfor altid dine ejendele forsvarligt ned i kasser, bokse og med tæpper, så de ankommer helskindet på deres nye bestemmelsessted.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Flyttefirma nær Randers – skræddersyet løsning

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at rykke teltpælene op – nyt arbejde, større bolig, udlandsønsker m.m. Fælles for de fleste, som skal flytte, er dog, at de gerne vil have de ting med sig, som betyder noget. Det er her Thor Logistics kommer ind i billedet. Vi flytter ofte hele hjem, men tilbyder også at flytte enkelte genstande, hvis du skal have flyttet større møbler eller lignende.

Flyttefirma nær Vejle med gode tilbud

Hos Thor Logistics kører vi altid med gode tilbud, som kan være svære at sige nej til. Og det er ikke uden grund. Vi mener nemlig, at alle skal have lov at prøve en flytning en flytning med Thor. Grib derfor fast i telefonen allerede i dag og tast (+45) 70 70 71 55. Vi sidder klar ved vognen til at servicere dig.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Kan en flytning i Aarhus være for omfattende til et flyttefirma?

Hvis du har kontakt til et professionelt flyttefirma i Aarhus, så er der ikke nogen opgave, der er for stor eller lille. Du kan derfor sagtens finde et flyttefirma, der kan hjælpe dig med en stor og omfattende privatflytning.

Kan man flytte fra Jylland til Sjælland med et flyttefirma fra Aarhus?

Du kan sagtens finde et flyttefirma i Aarhus, der kan flytte dig fra Jylland til Sjælland. Med et godt flyttefirma er det heller ikke noget problem, hvis det er en omfattende opgave med mange flyttekasser og store møbler.

Er et flyttefirma i Aarhus dyrt?

Nogle flyttefirmaer i Aarhus er dyrere end andre, men du behøver ikke nødvendigvis at vælge det dyreste. Ikke desto mindre afspejler prisen ofte flyttefirmaets ekspertise, så det er ikke altid en god idé at vælge den billigste løsning.

Hvilke opgaver kan et flyttefirma i Aarhus hjælpe med?

Du kan altid finde et flyttefirma i Aarhus, der kan hjælpe med de opgaver, som du står overfor. Derfor kan du sagtens vælge et flyttefirma, der for eksempel kan hjælpe med en stor flytning, med at pakke ned og op og med rengøringen.