Vi klarer din flytning til eller fra Aabenraa

Flytning er i høj grad en tillidssag. Hos Thor Logistics flyttefirma i Aabenraa er dine ejendele i trygge hænder. Vores mandskab har stor erfaring inden for planlægning og udførelse af flytning for erhverv og private. Du kan trygt overlade flytningen til os. Vi passer godt på dine ting, så de kommer sikkert fra A til B. Når vi pakker ned, tager vi hensyn til dine ting ved at pakke dem varsomt i kasser, bokse og tæpper. Har du særligt skrøbelige ting, så giv vores flyttefirma i Aabenraa besked, og så passer vi ekstra godt på disse ejendele.

Det er meget forskelligt, hvor meget gods vi mennesker tager med os, når vi flytter fra sted til sted. Vores flyttefirma i Åbenrå klarer både den store og den lille flytning. Vores store, moderne flyttebiler har rigeligt med plads til møbler og andet indbo – selv klaverer og andet særligt udstyr kan uden problemer komme med fra det ene sted til det andet.

Gør din flytning til eller fra Aabenraa nem for dig selv – lad os pakke ned, flytte og eventuelt også pakke ud for dig. Vi hjælper dig med flytning i Aabenraa i det omfang, du ønsker det.

Kontakt dit flyttefirma i Åbenrå

Udfyld formularen på siden eller ring til os på telefon (+45) 70 70 71 55 for at få et godt tilbud på din flytning. Som dit flyttefirma i Aabenraa kan vi hjælpe dig med enhver form for flytning i Aabenraa og omegn. Når du kontakter os, finder vi i fællesskab ud af, hvilke ydelser du har brug for. Det kunne f.eks. være, at du i en kortere eller længere periode har brug for opbevaring af dine ejendele – så kan vi også hjælpe dig. Kontakt Thor Logistics flyttefirma i Aabenraa og gå en nem flytning i møde.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvor dyrt er det at flytte til eller fra Aabenraa?

Det er hverken dyrere eller billigere at flytte til eller fra Aabenraa end andre byer. Prisen afhænger af, hvor langt der skal køres, og hvor meget der skal flyttes. Forskellige flyttefirmaer har forskellige priser, så det skal du være opmærksom på.

Hvilken løsning skal jeg vælge?

Hvilken løsning der giver mest mening for dig, kommer an på din situation og hvor meget, du selv vil gøre. Hvis du vil have varetaget det hele, giver det mest mening med en totalløsning, hvor flyttefirmaet også pakker det hele ned. Hvis du selv vil hjælpe til, kan du nøjes med at dit inventar flyttes fra den gamle adresse til den nye.

Hvor lang tid tager en flytning til eller fra Aabenraa?

Med mindre du skal flytte til den anden ende af landet, vil et professionelt flyttefirma kunne varetage din flytning på blot et par timer, hvis flytningen er planlagt i forvejen. Jo mere dit flyttefirma skal varetage ud over selve flytningen, jo længere vil processen selvfølgelig tage.

Hjælper mit flyttefirma med leje af flyttekasser?

Hvis du ikke selv har nogle flyttekasser, kan dit flyttefirma hjælpe dig med leje af flyttekasser. De fleste flyttefirmaer tilbyder denne service, dog er det ikke alle – så sørg for at få dette afklaret.