Thor Logistics er dit flyttefirma, når du skal flytte til Sverige

Har du brug for et flyttefirma, fordi du skal flytte til Sverige fra Danmark? Thor Logistics er et erfarent flyttefirma, der flytter i blandt andet Sverige. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde.

Da vi er et fleksibelt flyttefirma, kan vi stå for alt fra planlægning og koordinering til den egentlig flytning. Vi kører i hele Sverige, så uanset om du skal flytte til Malmø, Stockholm eller Gøteborg, står vi klar til at rykke ud. Vi hjælper dig naturligvis også gerne den anden vej rundt, altså hvis du skal flytte fra Sverige til Danmark.

Bestil flytning til Sverige hos Thor Logistics – dit professionelle flyttefirma i Sverige

Det er en tillidssag at overlade sine ejendele til andre mennesker. Vi tager vores ansvar alvorligt, når vi bærer indbo og møbler ind og ud, så der ikke sker skader på tingene. Har du spørgsmål vedrørende langdistance flytning, så kan du læse mere her.

Med os bliver din flytning til Sverige eller fra Sverige til Danmark ikke nemmere og mere sikker. Ring til os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 eller skriv til os via kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Hvilken flytteløsning passer dig?

Totalløsning
Vi pakker og transporterer alt dit indbo til den adresse, du skal flytte til Sverige.
Derefter pakker vi alt ud efter dine anvisninger.

Vi leverer også det nødvendige antal flyttekasser, tæpper, pakkepapir, mærkater, tape og bobleplast.

Du pakker – vi flytter
Du står selv for at nedpakke alt dit indbo.
På den aftalte dato kommer vi og transporterer dit indbo til din nye adresse.

Vi leverer det nødvendige antal flyttekasser, tæpper, pakkepapir, mærkater, tape og bobleplast.

Individuel løsning
Vi skræddersyer efter netop dine ønsker, hvor du frit kan vælge, hvor meget du selv skal deltage i arbejdet med at flytte til Sverige. Derudover kan du leje dine flyttekasser hos os, ligesom vi også kan stå for slutrengøringen.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvilket flyttefirma skal jeg benytte når jeg flytter til Sverige?

Som udgangspunkt bør du bruge et flyttefirma, som du føler dig tryg ved og som forstår dine behov ved flytningen. Der kan være stor forskel på, om man flytter en virksomheds inventar eller private ejendele, som oftere har en højere affektionsværdi og synes uerstattelige.

Hvordan fungerer flytning fra Danmark til Sverige?

Flytning fra Danmark til Sverige kan både være ligetil og kompleks afhængigt af hvor langt op i Sverige du skal flytte. Skal du længere op i Sverige såsom over Stockholm er dine ejendele lang tid undervejs, og man vil derfor gerne sikrer at nedpakningen og pakningen er af flyttebil er udført korrekt for at undgå skader på kundens ejendele.

Hvad er de største udfordringer i forbindelse med flytning til Sverige?

Udfordringer i forbindelse med flytning varierer alt afhængig af, om det er en privat eller erhvervsmæssig flytning. Er du i besiddelse af meget værdifulde ejendele kan det svare sig at gå i dialog med flyttefirmaet tidligt i processen, for at planlægge hvordan disse fragtes sikkert og nænsomt fra A til B.

Hvad koster en flytning til Sverige?

Prisen på en flytning til udlandet afhænger både af afstanden til destinationen, hvor meget der skal flyttes, og om der er tale om skrøbelige eller store genstande iblandt dine ejendele. Sørg for at dit flyttefirma har så meget information som muligt, så de kan give et præcist tilbud på din flytning.