Det behøver ikke være besværligt at flytte til Oslo

Leder du efter et flyttefirma, fordi du skal flytte til Oslo? Hos Thor Logistics kan vi hjælpe dig med tryg og sikker flytning på tværs af landegrænser. Vi klarer både store og små flytninger til Oslo for private såvel som for erhverv.

Thor Logistics har erfaringen og udstyret til at gøre din flytning til Oslo nemmere og hurtigere. Vores bomstærke flyttemænd er venlige og effektive – og så passer de godt på dine ting undervejs.

Der er meget, man skal tænke på inden en flytning – særligt, når man skal flytte til Oslo eller andre steder uden for Danmark.

Thor Logistics tilbyder forskellige flytteløsninger alt efter dit behov.

Totalløsning
Vi pakker og transporterer alt indbo til den adresse, du skal flytte til i Oslo.
Derefter pakker vi alt ud efter dine anvisninger.

Flyttekasser, tæpper m.m. er inklusive.

Du pakker – vi flytter
Du står selv for at nedpakke alt dit indbo.
På den aftalte dato kommer vi og transporterer dit indbo til din nye adresse.

Flyttekasser, tæpper, pakkepapir, mærkater, tape og bobleplast er inklusive.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Service og sikkerhed i særklasse

Vi praler gerne med vores glade kunder, men selve flytningen går vi til med ydmyghed. Det er nemlig en stor tillidserklæring, når kunderne overlader deres ejendele i vores varetægt, og derfor passer vi rigtig godt på dem undervejs. Indbo og møbler indpakkes i beskyttende emballage og tæpper, så der ikke sker skader undervejs. Samtidig sætter vi en dyd i at overholde tidsplaner, da det er vigtigt for den gode stemning, når man skal flytte til f.eks. Oslo.

Bestil et flyttetilbud på at flytte til Oslo

Få dine ting nemt og trygt fra A til B – bestil tilbud på flytning til Oslo. Kontakt vores servicecenter på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvordan planlægger jeg bedst en flytning til Oslo?

Planlæg din flytning til udlandet i god tid og lav huskelister til de forskellige dele af flytningen. Inddrag dit flyttefirma tidligt i processen, så de kan hjælpe dig. Det vil både spare dig for tid og penge og gøre flytteprocessen nemmere.

Hvad kræver det at flytte til Oslo?

Det kræver som udgangspunkt ikke en opholdstilladelse for at bosætte sig i Oslo som dansk statsborger. Dog skal man være opmærksom på de økonomiske udgifter og ændringer, som følger med selve flytningen og de nye omstændigheder, man kommer til at leve under.

Hvad skal jeg huske når jeg flytter til Oslo?

En flytning til Oslo fra Danmark tager væsentligt længere tid, end når man flytter indenfor Danmarks grænser. En grundig forberedelse forud for selve flyttedagen er derfor vigtig og kan spare dig for mange bekymringer. Inddrag dit flyttefirma tidligt i processen og opnå den største tryghed, når du flytter.

Hvordan får jeg flyttet mine ting til Oslo?

Om du skal have flyttet hele dit hjem eller kun en mindre mængde ejendele, er det ofte langt det nemmeste at benytte sig af et flyttefirma. Der er ofte en del uforudsigelige udfordringer i forbindelse med flytning til udlandet, som du kan komme i forkøbet ved at inddrage et flyttefirma tidligt i processen.