Flyttefirma til Norge – tryghed fra start til slut

Står du og skal flytte til Norge? Så har du brug for et professionelt flyttefirma. Hos Thor Logistics har vi stor erfaring med flytning til Norge for både private og virksomheder. En flytning til udlandet, f.eks. flytte til Norge fra Danmark, kan ofte virke indviklet og kompleks – der er da også en del praktiske ting, der skal styr på, men med Thor Logistics som flyttefirma slipper du for uforudsete forhindringer, og du er sikker på en effektiv flytning til Norge.

Når du står overfor at skulle flytte til Norge, er der sikkert mange ting, der skal falde på plads. Vi vil her hos Thor Logistics gøre vores til, at din flytning bliver så problemfri som overhovedet muligt. Vi er eksperter i planlægningen, koordineringen og eksekveringen af internationale flytninger, så du kan roligt overlade hele processen til os.

Flyt til Norge med ro i sindet – Thor Logistics sørger for at transportere dine ejendele sikkert og trygt, når du skal flytte til Norge fra Danmark. Har du flere spørgsmål til vores tjenester, så kan du læse mere om langdistance flytning her.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Professionelt flyttefirma til Norge – både for erhverv og private

Thor Logistics er et fleksibelt flyttefirma. Derfor tilbyder vi også flytning til udlandet uanset, om der er tale om et mindre flyttelæs for private, eller det gælder flytningen af et helt hovedkontor. Vi hjælper dig med andre ord med at flytte, f.eks. til Danmark fra Norge, hvor vi skræddersyer en løsning med udgangspunkt i din situation.

Få et uforpligtende tilbud på din flytning – flyttefirma til Norge

Kontakt Thor Logistics, hvis du har brug for et kompetent firma til at stå for din forestående internationale flytning. Vi kan give dig et samlet tilbud med overblik over alle udgifter– det giver tryghed i processen.

Flytte til Norge fra Danmark eller flytte til Danmark fra Norge? Ring til Thor Logistics på (+45) 70 70 71 55 eller skriv til os via kontaktformularen.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med flytning til Norge?

Flytning til Norge fra Danmark er ofte mere kompleks. Vær som minimum sikker på at din bolig står klar og diverse forsyningsselskaber er informeret om din indflytning. Vær ligeledes opmærksom på at du har meldt din fraflytning fra din nuværende bolig.

Hvad koster en flytning til Norge?

Når man flytter til udlandet afhænger prisen både af afstanden til destinationen, hvor meget der skal flyttes, og om der er tale om skrøbelige eller store genstande. Sørg for at dit flyttefirma har så meget information som muligt, så de kan give et præcist tilbud på din flytning.

Hvorfor skal jeg benytte et flyttefirma til min flytning til Norge?

Flytning ud af landet er en længere proces og kræver nøje planlægning, så selve flytningen forløber så gnidningsfrit som muligt. Med et flyttefirma sikrer du dig den rette ekspertise og erfaring, der skal til for værdifulde effekter klarer en lang rejse.

Hvor længe tager det at flytte til Norge?

Flytningen til Norge afhænger af, hvor i landet din destination er, samt mængden og størrelsen på de værdier du ønsker at flytte. Efter at du har informeret flyttefirmaet omkring disse, vil de i højere grad kunne give et realistisk estimat på, hvor længe din flytning tager.