Vi gør flytning til en leg

Hvis du har brug for et flyttefirma, fordi du skal flytte til Kristiansand, er Thor Logistics et godt valg. Vi har mange års erfaring med flytning til udlandet og ved, hvad der skal til for at gennemføre en effektiv og sikker flytning.

Der er rigeligt at se til, når man står overfor at skulle rykke teltpælene op og flytte til udlandet, f.eks. Kristiansand. Gør det så nemt som muligt for dig selv og book et professionelt flyttefirma. Thor Logistics udfører arbejdet med et smil og fragter dine ting sikkert fra A til B i moderne flyttebiler. Har du behov for ekstra ydelser i form af ned- og udpakning, samling af møbler, rengøring af fraflyttet adresse eller en samlet flytteplan for større flytninger, kan vi også hjælpe.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Brug for opbevaring?

I forbindelse med flytning til udlandet, f.eks. hvis man skal flytte til Kristiansand, kan der opstå behov for at opmagasinere indbo og møbler i en periode. Thor Logistics flyttefirma tilbyder opbevaring, hvor dine ejendele kan blive tørt og sikkert opbevaret så længe, du ønsker. Hør mere om muligheden for opbevaring – giv os et kald på (+45) 70 70 71 55.

Flytte til Kristiansand? Indhent et tilbud fra Thor Logistics flyttefirma

Lad os sammensætte et tilbud på de ydelser, du har brug for, når du skal flytte til Kristiansand. Vi kører med fair og faste priser, som ikke ”overrasker” i form af uforudsete tillæg og gebyrer. Kontakt os og lad os sammen finde den sammensætning af ydelser, som passer til dit behov. Ring til os på telefon (+45) 70 70 71 55 eller brug kontaktformularen – så er du et skridt tættere på en vellykket flytning til Kristiansand.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvad skal jeg være opmærksom på ved en flytning til Kristiansand?

Skal du flytte til Kristiansand, så skal du være opmærksom på, at flytningen for det første tager længere tid end en flytning i Danmark. Derfor er det vigtigt med grundig forberedelse, så du har så få bekymringer på flyttedagen som muligt.

Hvad kræver det at flytte til Kristiansand?

Det kræver som udgangspunkt ikke opholdstilladelse for danske statsborgere at flytte til Kristiansand. Men du bør stadig være opmærksom på, de ændringer det har at flytte til udlandet, samt de økonomiske udgifter det har at flytte til udlandet.

Hvordan planlægger jeg min flytning til Kristiansand?

Hvis du inddrager dit flyttefirma tidligt i processen, er det lettere for dig at få en nem og bekymringsfri flyttedag. Flyttefirmaet kan hjælpe dig med at planlægge flytningen, så alle parter er velforberedte på flyttedagen. Med den grundige planlægning kan du sikre dig en sikker og effektiv flytning til Kristiansand.

Hvad koster det at flytte til Kristiansand?

Prisen på en flytning til Kristiansand afhænger af dels af afstanden, der skal flyttes fra, samt hvor mange ejendele, der skal flyttes. Kontakter du dit flyttefirma tidligt i processen, så kan de lave det bedste tilbud til dig