Lad Thor Logistics tage slæbet, når du skal flytte til Gøteborg

En flytning kan være en stor mundfuld, særligt når man skal flytte til Gøteborg eller et andet sted i udlandet. Ting skal sorteres, pakkes ned eller opmagasineres. Forskellige dokumenter og formalia skal være i orden, og der skal tages afsked med venner og familie.

Bestil et professionelt flyttefirma til at stå for det praktiske. Thor Logistics har stor erfaring med at planlægge, koordinere og udføre flytninger for private og erhverv. Vi træder gerne til, når du skal flytte til Gøteborg.

Vi har årelang erfaring med at flytte ejendele til Gøteborg og andre steder i ind- og udland. Uanset, om du har brug for lidt eller meget assistance i forbindelse med din flytning, træder vi til.
Thor Logistics kan stå for hele planlægningen og koordineringen samt ned- og udpakning, når du skal flytte til Gøteborg, men du kan også bruge os til ”bare” at flytte dine ejendele sikkert fra A til B.

Vores stærke flyttemænd passer godt på tingene undervejs, så der ikke sker skader, ligesom vores moderne flyttebiler er indrettet til varsom transport af flyttegods.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Hvad koster det at flytte til Gøteborg? Få en god pris hos Thor Logistics

Hos Thor Logistics kan du frit sammensætte din flytning ud fra, hvor meget hjælp du har behov for, og om du f.eks. skal have opmagasineret nogle af dine ejendele. Som erfarent flyttefirma ved vi, at ikke to flytninger er ens, og at behovet for hjælp og service er forskelligt fra kunde til kunde. Vi sammensætter et tilbud til dig, som passer nøjagtig til det, du har brug for, når du skal flytte til Gøteborg. Ring på (+45) 70 70 71 55 eller benyt kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med en god pris.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvad skal jeg huske, når jeg flytter til Gøteborg?

Når du flytter til Gøteborg, skal du huske at have styr på at diverse relevante dokumenter er i orden. Derudover er det en god idé at kontakte et professionelt flyttefirma i begyndelse af din flytteproces, så de kan hjælpe dig med planlægningen. Det gør det lettere for dig at få en god flytning til Gøteborg.

Hvad er prisen på at flytte til Gøteborg?

Skal du flytte til Gøteborg i Sverige, er det en fordel at hyre et flyttefirma til at stå for flytteopgaven. Et flyttefirma kan hjælpe dig med at planlægge, pakke og flytte dine ejendele på en sikker og let måde, så din flytning til Gøteborg bliver uden komplikationer.

Hvordan flytter jeg bedst til Gøteborg?

Skal du flytte til Gøteborg i Sverige, er det en fordel at hyre et flyttefirma til at stå for flytteopgaven. Et flyttefirma kan hjælpe dig med at planlægge, pakke og flytte dine ejendele på en sikker og let måde, så din flytning til Gøteborg bliver uden komplikationer.

Kan jeg få opmagasineret mine ting ved en flytning til Gøteborg?

Har du brug for at få opmagasineret dine ejendele i forbindelse med en flytning til Gøteborg, er dette ikke et problem. Der er findes flere steder, hvor du kan leje et depotrum i kortere eller længere tid. Skal du bruge hjælp til at flytte dine ejendele, kan du med fordel kontakte et flyttefirma, som kan give professionel assistance.