Flytte til Bergen? Kom godt afsted med professionelt flyttefirma

Står du og skal flytte til Bergen? Bestil et professionelt flyttefirma til at fragte dine ejendele sikkert til din nye adresse. Vi kan også hjælpe med tør og sikker opbevaring af indbo i kortere eller længere tid.

Hos Thor Logistics har vi mange års erfaring med udlandsflytning, f.eks. for kunder, som skal flytte til Bergen. Derfor har vi styr på hele processen, som skal til for at sikre en effektiv og problemfri flytning.

Vi tilbyder at hjælpe både erhverv og private med at flytte til Bergen. Vælg mellem vores forskellige ydelser alt efter, hvor meget du ønsker, vi skal tage hånd om, og hvor meget du selv vil stå for.

JEG VIL GERNE RINGES OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Thor Logistics – en trofast flyttepartner

Når du indhenter priser hos forskellige flyttefirmaer i forhold til at flytte dine ting til Bergen, kan det godt betale sig at kigge tilbuddet igennem en ekstra gang. Måske er det lidt for godt til at være sandt, og du risikerer at stå tilbage med en uventet udgift i form af skjulte gebyrer og tillæg. Sådan er det ikke med Thor Logistics. Vi kører med fair priser uden ”overraskelser”, og så får du endda vores berømte service med oven i hatten. Alt i alt kan det godt betale sig at hyre et fuldprofessionelt flyttefirma, når du skal flytte til Bergen – fordi vi er eksperter i at tage slæbet.

Bestil flytning og opbevaring, når du skal flytte til Bergen

Vores servicecenter sidder klar til at høre om dine behov for hjælp til flytning. Kontakt Thor Logistics flyttefirma nær Ringe ved at udfylde kontaktformularen eller ringe på telefon (+45) 70 70 71 55. Vi laver en fast pris til dig, så du ikke kommer ud for uforudsete gebyrer og tillæg. Thor Logistics – et flyttefirma nær Ringe, som er til at stole på.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvad koster det at flytte til Bergen?

Prisen på at flytte til Bergen afhænger af flere ting, såsom hvor mange ejendele, der skal flyttes, samt hvor der skal flyttes fra. Kontakt dit flyttefirma tidligt i processen, så de kan give dig det bedste tilbud.

Hvad skal jeg være opmærksom på, hvis jeg flytter til Bergen?

Planlægning og forberedelse er det, du bør være mest opmærksom på, når du skal flytte til Bergen. Ved at inddrage et flyttefirma tidligt i processen, kan de hjælpe dig med en grundig forberedelse, så selve flyttedagen foregår trygt, effektivt og bekymringsfrit.

Hvad kræver en flytning til Bergen?

Flytter du til Bergen, skal du først og fremmest være opmærksom på de økonomiske udgifter, der er i forbindelse med flytningen, samt de ændringer der naturligt kommer med en flytning til udlandet. Som udgangspunkt kræver det ikke opholdstilladelse at flytte til Norge som dansk statsborger i modsætning til mange andre lande.

Hvordan planlægges en flytning til Bergen bedst?

Skal du flytte til udlandet, så kræver det grundig forberedelse. Ved at inddrage dit flyttefirma tidligt i processen, kan de hjælpe med at planlægge og forberede flytningen, så den foregår så effektiv og sikker som muligt.