Professionel hjælp til flytning af din virksomhed

En firmaflytning kan ofte virke uoverskueligt, fordi det i mange tilfælde er op til få mennesker at håndtere alle logistiske opgaver. Hvis du har en virksomhed, som skal flytte i nye lokaler, så står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig. Hos Thor Logistics hjælper vi med firmaflytning i hele landet, uanset om du har adresse i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Vi hjælper også gerne til med flytninger i Sverige eller Norge efter aftale, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at lytte til dine ønsker og tilbyde en firmaflytning, som er tilpasset din virksomheds behov.

Hos Thor Logistics har vi hjulpet flere virksomheder med at flytte deres aktiviteter til nye lokationer, og vi ved derfor, at en firmaflytning kræver en klar strategi, organisering samt kommunikation undervejs. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have hjælp til en omfattende flytning eller blot vil have hjælp til en mindre flytning. Herunder kan du læse mere om vores services og indhente et godt flyttetilbud til din firmaflytning.

Få en gennemskuelig flytteplan

Vi står klar til at hjælpe med din firmaflytning, uanset om du skal have flyttet få hæve-sænke borde eller flere afdelinger. Det er dog væsentligt, at du beskriver klart, hvilke typer opgaver du vil have hjælp til og omfanget af disse. Har du for eksempel en større virksomhed, der skal i gang med en omfattende firmaflytning, så bør du kontakte os i fornuftig tid inden flytningen. Vi har gennem tiden erfaret, at en succesfuld flytning i høj grad afhænger af planlægning, god koordination og kommunikation, så vi undgår uforudsete forhindringer. Vores dygtige flyttekonsulenter står klar til at fremlægge en flytteplan for dig, så du får en 100 procent gennemskuelig firmaflytning. På denne måde kan du altid følge med i hele flytningen fra start til slut.

Uanset din virksomheds størrelse forsøger vi altid at håndtere flytningen på bedste og hurtigste vis, så du får den behandling, der passer til dine ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 70 71 55, så kan vi tage en snak omkring dine ønsker i forbindelse med flytningen. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, så du har noget konkret at forholde dig til.

FÅ ET GODT TILBUD

  • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Firmaflytning tilpasset din virksomhed

Når vi hjælper vores kunder med at flytte, så er det væsentligt, at vores ydelser afspejler virksomhedens ønsker. Derfor forsøger vi altid at skræddersy flytteprocessen, så den passer til virksomhedens ønsker og opgavens størrelse. Du har eksempelvis mulighed for, at vi håndtere alt i forbindelse med firmaflytning lige fra nedpakning af materialer, indkøb af flyttekasser og udpakning i nye lokaler. Du kan også selv stå for alt det førnævnte, og så kommer vi og kører dine ting over i nye lokaler. Uanset hvilke løsninger du vælger, så sørger vi altid for at gøre det på en hensigtsmæssig måde, så dine medarbejdere bliver forstyrret mindst muligt.

Vi er din samarbejdspartner

Når du skal have hjælp til en firmaflytning, så kan du altid kontakte os, uanset hvor i landet du har lokaler. Vi leverer altid høj service og ekspertise til konkurrencevenlige priser. Det er vigtigt for os, at vi laver et stykke arbejde, der giver tilfredshed for vores kunder. Vi håndterer derfor alle sager med omhu og forsøger efter bedste vis at leve op til mottoet: tro flytter bjerge, og resten flytter vi.

Tøv ikke med at kontakte os

Står du i en situation, hvor du gerne vil have hjælp til at flytte i nye lokaler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at vejlede dig om dine muligheder, så du er garanteret en firmaflytning, der passer perfekt til din virksomhed. Her på siden kan du udfylde en kontaktformular og indhente et godt flyttetilbud. Du er også velkommen til at ringe ind på telefon (+45) 70 70 71 55 eller sende en mail til info@thorlogistics.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din firmaflytning.

Hvordan planlægger jeg bedst en firmaflytning?

Ved større firmaflytninger er det en god idé at tage fat i dit flyttefirma tidligt i processen, så der er tid til at lægge en ordentlig plan. Hvis man vil undgå at ‘spilde’ en arbejdsdag, er det som regel en god idé at flytte virksomheden hen over weekenden.

Hvad koster en firmaflytning?

Der er mange ting, der påvirker prisen på en firmaflytning. Større virksomheder har selvfølgelig mere inventar og udstyr, der skal flyttes, end små virksomheder. Afstanden har også betydning for prisen, så sørg altid for at give dit flyttefirma nok informationer til, at de kan give dig et præcist tilbud.

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med firmaflytning?

Sørg altid for at gør det klart fra starten, hvilke opgaver dit flyttefirma skal varetage, og hvilket de ikke skal. Skal flyttefirmaet kun stå for selve firmaflytningen, eller skal de også pakke inventar og udstyr ned? På den måde undgår du forvirring og misforståelser.

Hvorfor skal jeg bruge et flyttefirma til min firmaflytning?

Sammenlignet med private flytninger, så ligger der generelt meget mere arbejde i at flytte en virksomhed, hvor computere, maskiner, kontormøbler og andet tungt / stort udstyr skal transporteres til en anden adresse. Det er typisk meget nemmere – og mere effektivt – at hyre et flyttefirma til dette.