Hvad koster det at flytte?

Flytninger kan koste mere end bare penge med alt det, der skal sørges for, flyttes og måske smides ud. Ofte er ro i maven det hele værd, og har du brug for hjælp, er Thor Logistics altid klar til at hjælpe med flytningen.

Flytning med dig i centrum

Når du skal flytte, er det ofte ikke bare et spørgsmål om at få transporteret dine ting fra A til B. Mange gange handler det måske om et brud med et andet menneske, en jagt på en uddannelsesdrøm eller noget helt tredje. Du kan have meget på spil, og du kan komme med en baggage, der betyder rigtig meget.

Vi fokuserer ikke kun på selve transporten men også på at behandle dine ting så skånsomt som muligt. Dine ting er ofte lig med minder, og dem sørger vi for at passe på under flytningen. På den måde er vores service mere end bare en standardløsning, som du bestiller med et færdigt prismærke uden anden dialog.

Vi sørger i stedet for at udfærdige en specialløsning til lige præcis dine behov. Det gør vi ud fra vores dialog med dig, og specialløsningen kan inkludere både enkelte genstande og totalløsninger til hele dit indbo.

Flytning med vores totalløsninger i hele landet

Flytninger kan være fra den ene opgang til den anden i samme boligbyggeri, eller de kan være fra Skagen til København med mange timers transport derimellem. Når du har brug for en totalløsning til hele dit indbo, er vi på ingen måde begrænset til en bestemt landsdel eller et bestemt område. Vi er faktisk ikke engang begrænset til kun Danmark men kan også levere løsninger til dig, der enten flytter udenlands eller skal flytte fra ét land til et helt andet uden transport i Danmark.

Totalløsninger kan både inkludere ned- og udpakning, transport fra A til B og en service, der tager højde for de specifikke udfordringer, du har i forbindelse med din flytning. Med totalløsninger er både timepriser og/eller en samlet pakkepris en mulighed for dig, der gerne vil have fleksibilitet i forhold til hvad flytningen koster.

En totalløsning kan give dig ro i maven, fordi vi sørger for det meste. På den anden side kan du sagtens have behov for selv at stå for eksempelvis nedpakningen. Det kan være, at du har nogle skrøbelige ting, som du er mest rolig ved selv at pakke ned, eller at du har brug for at finsortere tingene på samme tid, som du pakker dem ned.

Uanset hvad er vi parat til at indgå i dialog, hvor vi for eksempel kan lave en aftale om, at vi kun bærer bestemte kasser ned, mens du står for andre selv. På den måde skal du ikke være urolig for, at andre transporterer noget skrøbeligt eller vigtigt for dig, mens du stadig får en effektiv flytning.

Flytning af enkelte genstande

Har du behov for flytning af enkelte genstande, som dog kan være store mundfulde i sig selv, er vi også klar til at hjælpe dig. Det kan eksempelvis være en stor og skrøbelig fladskærm, et dyrt og flot klaver eller en større mængde designerporcelæn. For os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi går ikke på kompromis med kvalitet og service på noget tidspunkt uanset størrelsen på opgaven.

En flytning behøver ikke koste alverden

Når du kontakter os, vil vi altid sørge for at spørge ind til opgaven, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud med en pris, der er tilpasset din flytning. Du kan enten bruge kontaktformularen her på hjemmesiden eller ringe til os. Det er ingen skam at bruge et flyttefirma – tværtimod får du mere overskud til at falde på plads i den nye bolig, tage hånd om dine relationer og starte på en frisk. Det behøver ikke koste meget mere end penge at flytte, og med vores priser bliver du ikke overrumplet af andet end mulighederne med den ekstra tid, du pludselig får.

Det er ikke, hvad flytningen koster personligt, men hvad du får igen, der er vores fokus.