Flyttekasser

Under en flytning er der sjældent noget mere værdifuldt end flyttekasser, men bagefter kan de ofte virke som fyld i din nye bolig. Du kan altid leje flyttekasser hos Thor Logistics, og vi rådgiver gerne omkring det gennemsnitlige forbrug af flyttekasser i forhold til dit indbo.

Hvordan skaffer jeg bedst flyttekasser til min flytning?

Når du skal bruge flyttekasser til en flytning, er der forskellige måder, du kan skaffe dem på. Vi vil her opliste tre forskellige måder i forhold til fordele og ulemper:

  • Køb af nye flyttekasser: En af de mest almindelige måder at skaffe flyttekasser på er køb af nye kasser. Du kan finde en del forskellige slags produkter i mange danske butikker, hvor den mest centrale forskel er størrelsen på kasserne. Ved køb af nye kasser sikrer du dig en vis kvalitet, og du skal som udgangspunkt ikke være bange for, at bunden giver efter. Dog er korrekt pakning af kasserne stadig vigtigt, og kvaliteten kan afhænge af butikken, du køber kasserne hos.
  • Leje: Du kan leje flyttekasser hos os til gode priser, da de også vil indgå i den samlede løsning, som vi finder ved hjælp af dialog med dig om din situation. Ved leje af kasser kan du gøre brug af vores ekspertviden på området, og du vil ikke stå med en masse flyttekasser, som fylder efter din flytning. Derudover er løsningen mere miljøvenlig, da du ikke bidrager til ekstra produktion af flyttekasser.
  • Lån/køb brugt: Hvis du låner brugte kasser, kan du gøre det meget billigt. Nogle privatpersoner vil måske endda give dig kasserne gratis. Til gengæld kan du ikke være sikker på kvaliteten af kasserne, og da de sandsynligvis har været brugt mindst en gang før, bør du være opmærksom på, hvad du bruger dem til. På den måde kan det nemlig være risikabelt at benytte brugte kasser til elektronik, porcelæn eller andre skrøbelige ting, du skal have transporteret. Det er dog også en meget miljøvenlig løsning, og du kan måske ligefrem hjælpe andre af med deres brugte kasser, som bare står og fylder.

Hvordan bør jeg pakke mine flyttekasser?

Vælger du selv at pakke dine ejendele ned i kasserne, bør du være opmærksom på, hvor meget de kan holde til. En gennemsnitlig flyttekasse kan holde til maks 20 kg, hvilket godt kan variere alt efter, hvor stor den er. En generel regel er også, at kassen bør beholde sin form, så intet buler ud eller på anden vis vanskeliggør transport af kassen.

Et godt råd er at skrive indhold på selve kassen, så du hurtigt kan sortere kasserne ved ankomst til din nye adresse. Du kan også kategorisere dem efter rum – på den måde ved både flyttemændene og du selv, hvor hver kasse skal placeres i først omgang. Du kan have fordel af at vente med at pakke det vigtigste til sidst, så du undgår at skulle rode i dine allerede pakkede kasser.

Når du pakker, er der ofte en del større møbler, som ikke egenhændigt kan proppes ned i kasserne. Dog kan du afmontere møblerne og gemme dele som skruer og møtrikker. Den slags dele er vigtige at have styr på, og her kan du bruge små plastikposer med mærkater på. På den måde kan du også gøre det nemmere for flyttemændene at transportere møblerne igennem blandt andet opgange og hoveddøre, hvor vinkler, dørkarme og loft kan være besværlige.

Hvilke slags flyttekasser bør jeg købe?

Vælger du at købe nye kasser, kan du have fordel af at overveje prisen på kasserne. Dyrere kasser kan ofte indeholde flere kilo end billigere kasser, og størrelsen vil også variere alt efter prisen. Hos Thor Logistics benytter vi kasser i god professionel kvalitet, så du kan derfor trygt leje kasserne hos os.

På den måde har du heller ikke noget hængeparti med brugte kasser efter endt flytning, hvilket man som nylig indflytter ofte kan undervurdere irritationen ved. Det kan nemlig være svært at finde nogen, som vil have dem, men samtidig kan du måske ikke nænne at smide velfungerende kasser ned på den lokale genbrugsstation. Hvis du heller ikke har adgang til bil, kan selv transporten af kasserne blive et problem i sidste ende.

På den anden side kan nykøbte eller brugte kasser både bruges til opbevaring og være nyttige ved en eventuel fremtidig flytning.