Erhvervsflytning på Sjælland - professionel flytning tilpasset din virksomhed

En erhvervsflytning kan virke kompliceret og til tider uoverskuelig, specielt hvis du har få hænder til at håndtere flytningen. Hvis din virksomhed skal flytte i nye lokaler, så giver vi gerne en hånd, så overgangen sker bedst muligt. Hos Thor Logistics står vi for erhvervsflytning på Sjælland og resten af Danmark. Vi er klar til at lytte til dine ønsker og tilbyde en flytteaftale, der er tilpasset din virksomheds behov.

Vi har allerede hjulpet flere forskellige typer virksomheder med at flytte til nye lokaler, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvor store eller små dine opgaver er. Vores mål er altid, at flytteprocessen går så lidt udover dine medarbejdere som overhoved mulig. Det vil sige, at hvis du bestiller en erhvervsflytning på Sjælland, så er du garanteret høj service og en problemfri flytning. Herunder kan du læse mere om vores services og indhente et godt flyttetilbud.

Få en gennemskuelig flytteplan

Vi håndterer erhvervsflytning på Sjælland for store såvel som små virksomheder, så uanset dine ønsker og behov er vi klar til at varetage dem. Det er dog vigtigt, at du beskriver, hvilke typer opgaver vi skal udføre og størrelsen på disse. Hvis du har en større virksomhed, som skal have flyttet lokaler, så er det eksempelvis en god idé at være ude i fornuftig tid. Vores erfaring siger os, at en succesfuld flytning kræver planlægning og god koordination, så vi undgår uforudsete forhindringer. Hos Thor Logistics har vi dygtige flyttekonsulenter, der står klar til at sætte dig ind i alt det praktiske. På denne måde får du en gennemskuelig aftale, hvor du altid kan følge med i flytteprocessen.

Har du i stedet en mindre virksomhed, så kan vi typisk håndtere en erhvervsflytning på Sjælland på en dag – afhængig af opgavens størrelse. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 70 71 55, så kan vi snakke omkring dine behov. Her kan vi også komme med et uforpligtende tilbud på din flytning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Vi skræddersyr en erhvervsflytning til din virksomhed på Sjælland

Hos Thor Logistics er du altid sikker på at få den behandling, der passer til din virksomheds behov. Vi har lavet erhvervsflytninger på Sjælland for mange firmaer og ved derfor, at virksomheder har meget forskellige behov. Derfor skræddersyr vi altid flytningen ud fra din situation, virksomhedens ønsker og opgavens størrelse. Der er også mulighed for, at du selv tager dig af en del af arbejdet – eksempelvis nedpakning eller indkøb af flyttekasser. Du kan også lade os stå for alle opgaverne. Vores dygtige og arbejdsomme flytteteam kan leverer flyttekasser, og de pakker gerne alle dine ejendele ned på en hensigtsmæssig måde.

Vi er din trofaste flyttepartner til firmaflytning

Thor Logistics er din trofaste flyttepartner, når du skal have foretaget en erhvervsflytning på Sjælland. Vi leverer høj service og ekspertise til konkurrencedygtige priser. Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os, og derfor behandler vi alle sager med den omhu, sagen kræver. Vi har et motto, der hedder, at tro flytter bjerge – resten flytter vi. Det betyder, at vi varetager alle opgaver fra minimal- til totalløsninger.

Vi foretager erhvervsflytninger på Sjælland fra vores faste afdeling i Rødovre. Herfra kan vi hurtigt komme ud til din virksomhed og hjælpe til med flytningen af dine ting.

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig

Vi sidder klar til at rådgive dig omkring dine muligheder, så du er garanteret den mest hensigtsmæssige erhvervsflytning for dit firma. Vi har efterhånden foretaget en del erhvervsflytninger, og vi er derfor i stand til at vejlede dig omkring dine muligheder i forbindelse med flytningen. Du er velkommen til at ringe ind på telefon (+45) 70 70 71 55 eller sende en mail til info@thorlogistics.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din erhvervsflytning på Sjælland.

Hvordan hjælper et flyttefirma med erhvervsflytning på Sjælland?

Alt efter hvilket flyttefirma du vælger, så kan de give dig nogle forskellige løsninger på flytning af din virksomhed. Nogle flyttefirmaer tilbyder en totalløsning, hvor de pakker ned, flytter virksomhedens genstande og kasser og pakker ud. Andre flyttefirmaer hjælper kun med en af disse opgaver.

Hvordan vælger jeg det bedste flyttefirma på Sjælland til erhvervsflytning?

Når du skal vælge det bedste flyttefirma på Sjælland til erhvervsflytning, er det vigtigt, at du undersøger deres omdømme gennem andre kunders anmeldelser. Derudover må du følge din mavefornemmelse, når du har set nærmere på flyttefirmaets hjemmeside, kommunikation, tilbud og priser.

Hvor lang tid tager en erhvervsflytning?

Længden af en erhvervsflytning varierer alt efter, hvor stor virksomheden er, og hvor stor distancen mellem gammel og ny adresse er. Hvis det er en mindre virksomhed, der ikke skal flytte ret langt væk, så kan flytningen ved hjælp af et flyttefirma typisk klares på en dag.

Hvad koster et flyttefirma til erhvervsflytning på Sjælland?

Prisen på erhvervsflytning på Sjælland er vidt forskellig alt efter hvilket flyttefirma og hvilken løsning, du vælger. Det er sjældent den bedste idé at gå efter det absolut billigste tilbud på erhvervsflytning på Sjælland, da prisen ofte afspejler kvaliteten af flyttefirmaets service og ekspertise.