Erhvervsflytning i København – vi hjælper både store og små virksomheder

Skal din virksomhed flytte i nye lokaler? Og virker tanken om en stor og omfattende erhvervsflytning helt uoverskuelig? Så tilbyder vi hos Thor Logistics erhvervsflytning i København og resten af Danmark.

Vi har allerede hjulpet mange firmaer videre til nye lokaler, og vi sørger altid for, at flytningen går så lidt ud over dine medarbejderes hverdag som overhovedet muligt. Når du bestiller en erhvervsflytning hos os i København – eller i resten af landet – er du garanteret en nem og problemfri flytning.

Hurtig ekspedition og service – vi rykker ud til din erhvervsflytning i København

Hos Thor Logistics tilbyder vi firmaflytning i København – og i resten af landet – til alle virksomhedstyper. Har du en stor virksomhed, er det en god ide at være ude i god tid, da planlægning og god koordination er nøglen til en succesfuld flytning uden uforudsete forhindringer. Vi har et dygtigt og erfarent hold af flyttekonsulenter, som tager sig af alle praktiske aspekter – både før, under og efter flytningen.

Hvis du har en mindre virksomhed, kan vi typisk klare en erhvervsflytning i København fra dag til dig. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os på (+45) 70 70 71 55, så tager vi os en snak omkring dine behov – det er helt uforpligtende.

Vi skræddersyer din firmaflytning i København og resten af Danmark

Hos Thor Logistics gør vi en dyd ud af at imødekomme dine ønsker og behov. Derfor skræddersyer vi flytningen ud fra din situation og virksomheds størrelse. Du kan også vælge flere forskellige løsninger, hvor du selv gør en del af arbejdet – eksempelvis i forbindelse med nedpakningen og indkøb af flyttekasser. Du kan også lade os stå for det hele, hvor vores raske og arbejdsomme flytteteam både leverer flyttekasserne og pakker virksomhedens ejendele ned på en forsigtig og hensigtsmæssig måde.

Skal vi hjælpe dig med din erhvervsflytning i København eller hvilket som helst andet sted i Danmark? Giv os et kald på (+45) 70 70 71 55 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Er det kun store virksomheder, der kan få hjælp til erhvervsflytning i København?

Alle virksomheder i alle størrelser kan få hjælp af et flyttefirma, når de står over for en erhvervsflytning i København. Uanset om du har mange eller få flyttekasser, så kan det være til stor hjælp, når et flyttefirma udfører erhvervsflytningen med ekspertise.

Hvordan vælger jeg det rigtige flyttefirma til erhvervsflytning i København?

Du bør først gøre det klart for dig selv, hvad du har behov for. På den måde kan du lettere sortere i de mange flyttefirmaer, der ofte har nogle forskellige tilbud og løsninger. Derudover kan du opsøge anmeldelser af de forskellige flyttefirmaer, da det kan give et indtryk af deres ekspertise.

Hvad er prisen på et flyttefirma, der hjælper med erhvervsflytning i København?

Priserne på flyttefirmaer, der bliver lejet til erhvervsflytning i København, varierer i høj grad. Derudover kommer prisen an på den løsning, du vælger. Hvis du for eksempel kun skal have flyttet dine flyttekasser, så er det ofte billigere, end hvis flyttefirmaet både skal hjælpe med at pakke ned, flytte og pakke ud.

Hvorfor bør jeg få hjælp til erhvervsflytning i København ved at leje et flyttefirma?

Erhvervsflytning er en stor opgave at klare selv, uanset om der er tale om en mindre eller større virksomhed. Ved at leje et flyttefirma får du hurtigt overstået flytningen, og du skal ikke selv føle et pres over at nå det hele selv.