Erhvervsflytning på Fyn med Thor Logistics

Skal din virksomhed flytte i nye lokaler? Hos Thor Logistics har vi lang tids erfaring med erhvervsflytninger og flytter både stort og småt.
Vi sætter en ære i god kundeservice og kvalitetsflytning – når vi foretager erhvervsflytninger betyder det at vi gør vores bedste for at flytningen går så lidt ud over dine medarbejderes hverdag som muligt. En virksomhedsflytning kan virke uoverskuelig, men vi arbejder for at din flytning forløber nemt, hurtigt og smertefrit. Vi flytter gerne både lager, produktion og kontor, og har foretaget flytninger indenfor mange forskellige typer erhverv.

Vi skræddersyr din erhvervsflytning på Fyn

Hos os kan du få en løsning, der er skræddersyet til din virksomhed og dine behov. Vi tilpasser vores løsninger og afdækker dine behov gennem en telefonsamtale – helt uforpligtende!

Vi har alt fra ‘du pakker – vi flytter’ løsningen, hvor vi blot kommer med flyttevognen og henter læsset, til totalløsningen, hvor vi kommer med flyttekasser og pakker alt ned og op igen efter dine anvisninger. Vi tilbyder også leje af flyttekasser og flyttemateriale sammen med flytning.

Du kan også få en individuel løsning. Måske vil dine medarbejdere gerne pakke sine egne kontorpladser ned og op, så klipsemaskinene står det helt rigtige sted, mens vi tager alt andet – eller måske vil du have rengøring og flytning i weekenden, så dine medarbejdere ikke skal lave andet end deres sædvanlige arbejdsopgaver og I slipper for spildtid.

Har I behov for assistance til andre opgaver såsom interne lokaleflytninger, arkivopsætning, tømning af lokaler før renovering, levering af nye møbler og inventar m.m. hjælper Thor Logistics også gerne.

Vi har foretaget erhvervsflytning på Fyn for en række store og små virksomheder, og vi flytter også gerne for jer. Vi flytter både lokalt på Fyn, samt i hele Danmark, hvis I står overfor at skulle flytte længere væk.

BLIV KONTAKTET I DAG

  • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Erhvervsflytning på Fyn med lokal oplagring

I forbindelse med erhvervsflytning kan det være nødvendigt at oplagre dele af bohave midlertidigt. Vi har moderne lagerfaciliteter lokalt på Fyn i nærheden af Odense. Vores opbevaring har fokus på sikkerhed og fleksibilitet.

Du betaler kun for den periode du har brug for og binder dig ikke for en længere periode. Vi passer godt på dine ejendele med overvågning, alarmer, og sikrede lokaler. Desuden sørger vi for et lunt og tørt indeklima, så du ikke risikerer frost- eller fugtskader.

Hurtig service – vi rykker ud til din erhvervsflytning på Fyn

Vi tilbyder firmaflytning til alle typer erhverv – men det er vores erfaring at det er en god idé at være ude i god tid. God planlægning, koordination og kommunikation er nemlig nøglen til en succesfuld flytteproces, hvor alt forløber planmæssigt. Thor Logistics kan tilbyde et hold af erfarne flyttekonsulenter og kompetente og hurtige flyttefolk. Vi tager os af alle praktiske aspekter af flytningen, både før, under og efter flytning og planlægger din erhvervsflytning optimalt.

Mindre virksomheder kan ofte flyttes fra dag til dag, mens større og mere komplekse flytninger skal koordineres i højere grad. Der kan også være behov for at betjene kunder imens flytning foregår, og det tager vi selvfølgelig også hensyn til.

Erhvervsflytning med et smil

Hos Thor Logistics gør vi en dyd ud af at imødekomme dine ønsker og behov. Vores kvalitetsparametre er professionalisme, kvalitet og tryghed. Derfor flytter vi også med et smil – vores flyttemænd er dygtige og professionelle, og møder selvfølgelig venlige og imødekommende op. Vi skræddersyr din flytteløsning og dukker der uforudsete hændelser op undervejs, gør vi vores yderste for at løse dem til alles tilfredshed.
Vi flytter effektivt og påpasseligt. Vores raske og arbejdsomme flytteteam leverer flyttekasserne og pakker virksomhedens ejendele ned på en forsigtig og hensigtsmæssig måde.

Skal vi hjælpe dig med din erhvervsflytning på Fyn? Giv os et kald på (+45) 70 70 71 55 eller skriv via kontaktformularen, så vender vi straks tilbage.

Kan et flyttefirma hjælpe med erhvervsflytning på Fyn?

Du kan sagtens få hjælp af et flyttefirma, hvis du står over for en erhvervsflytning på Fyn. Der er selvfølgelig flyttefirmaer, der kun yder deres service for eksempel på Sjælland, men der er også flere flyttefirmaer, der kan hjælpe lige præcis på Fyn.

Hvad koster et flyttefirma ved erhvervsflytning på Fyn?

Prisen på et flyttefirmas hjælp ved en erhvervsflytning på Fyn varierer. Det kommer an på det specifikke flyttefirmas tilbud, og om de for eksempel giver totalløsninger eller betales pr. time. Du må derfor undersøge det enkelte flyttefirma for at få en præcis pris.

Hvordan hjælper et flyttefirma med en erhvervsflytning på Fyn?

Det er vidt forskelligt, hvilke løsninger et flyttefirma kan tilbyde dig i forbindelse med en erhvervsflytning på Fyn. Nogle flyttefirmaer flytter kun dine pakkede flyttekasser, hvor andre flyttefirmaer også kan hjælpe dig med at pakke ned og pakke ud. Du skal derfor finde et flyttefirma, der passer til dine behov.

Tager det lang tid at flytte en virksomhed på Fyn med et flyttefirma?

Varigheden af en erhvervsflytning på Fyn kommer an på, hvor stor virksomheden er, og hvor professionel flyttefirmaet er. Hvis det er en stor virksomhed, vil der være mange flyttekasser at flytte fra A til B. Hvis det er et mindre professionelt flyttefirma, vil flytningen være mindre effektiv. Der er derfor flere faktorer, der spiller ind, når varigheden af en flytning skal vurderes.