Dit professionelle flyttefirma, når du skal flytte til Frankrig

Har du brug for et professionel og pålideligt flyttefirma i forbindelse med en flytning fra eller til Frankrig, er vi hos Thor Logistics et godt og sikkert valg. Vi har mange års erfaring med udlandsflytninger, og vi ved, hvad der skal til, når en effektiv og sikker flytning skal gennemføres. Du kan kontakte os på tlf.: + 45 70 70 71 55 eller sende en mail på info@thorlogistics.dk, hvor vi står klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige og give dig en tryg og sikker flytteproces, når du skal flytte fra eller til Frankrig.

Få en tryg og sikker flytteproces
Når du samarbejder med os, undgår du at have overset forhindringer undervejs. Vi har hos Thor Logistics flere års erfaring med udlandsflytninger til både nært og fjernt, og vi ved at en flytning til Frankrig kan virke uoverskuelig. Derfor sørger vi for, at du får en god og tryg oplevelse samt en overskuelig flytteproces, når vi transporterer dine møbler til din nye bolig i Frankrig.

Vi ved, hvad der skal til, når du står overfor at flytte fra et land til et andet. Det betyder også, at vi er inde i de forskellige regler, papirer og godkendelser, der skal være på plads, når du flytter fra eller til Frankrig, og vi står selvfølgelig klar til at vejlede dig heri.

Sammensæt selv din flytning
Vi er et fleksibelt flyttefirma med fokus på altid at levere den bedste service for vores kunder, og derfor giver vi dig muligheden for fuldstændig frit selv at sammensætte din flytning. Du vælger altså selv, hvor meget hjælp, du vil have, og du betaler selvfølgelig kun for de services, du har brug for. Vi tilbyder blandt andet følgende services:
• Køb af flyttekasser
• Ned- og udpakning af ejendele
• Transport af møbler
• Indbring af flyttekasser og møbler
• Udpakning efter anvisning
• Rengøring af fraflyttet bolig/ejendom

Derudover ved vi, at man i forbindelse med især udlandsflytninger kan få brug for opbevaring. Derfor står vi også til rådighed, hvis du har behov for at opmagasinere indbo eller møbler i en kort eller længerevarende periode. Vi råder over moderne lokaler med et godt indeklima, overvågning og alarmer, så du trygt kan overlade dine ejendele til os.

Hvad skal jeg være opmærksom, hvis jeg flytter til Frankrig?

Når du flytter til udlandet, skal du altid være opmærksom på, at alle relevante dokumenter er udfyldt. Derudover skal du være opmærksom på, hvilket flyttefirma, du får til at hjælpe dig med flytningen. Benyt dig af et professionelt flyttefirma, som du kan være tryg ved, så du får den bedste flytning til Frankrig.

Hvad koster det at flytte til og fra Frankrig?

Prisen på at flytte til og fra Frankrig afhænger først og fremmest af, hvor meget du skal have flyttet. Derudover afhænger prisen også af, hvor langt du skal flytte. Kontakt gerne dit professionelle flyttefirma tidligt i processen, så du kan få et godt tilbud på din flytning.

Kan jeg få opmagasineret mine ejendele ved en flytning til Frankrig?

Har du i forbindelse med din flytning behov for at få opmagasineret nogle af dine ejendele i kortere eller længere tid, er der mulighed for dette ved bl.a. et professionelt flyttefirma, der har lokaler, hvor dine ting kan blive opbevaret trygt og sikkert.

Hvor tidligt skal jeg kontakte et flyttefirma ved min flytning til eller fra Frankrig?

Hvad enten du skal flytte til eller fra Frankrig, er det en god idé, at kontakte dit professionelle flyttefirma så tidligt i processen som muligt, så de kan hjælpe med at planlægge din flytning, samt give dig et godt tilbud. Jo bedre planlægning, jo mindre skal du stresse over din flytning, som kan kræve en del planlægning.