Dit professionelle flyttefirma, når du skal flytte til Frankrig

Har du brug for et professionel og pålideligt flyttefirma i forbindelse med en flytning fra eller til Frankrig, er vi hos Thor Logistics et godt og sikkert valg. Vi har mange års erfaring med udlandsflytninger, og vi ved, hvad der skal til, når en effektiv og sikker flytning skal gennemføres. Du kan kontakte os på tlf.: + 45 70 70 71 55 eller sende en mail på info@thorlogistics.dk, hvor vi står klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige og give dig en tryg og sikker flytteproces, når du skal flytte fra eller til Frankrig.

Få en tryg og sikker flytteproces
Når du samarbejder med os, undgår du at have overset forhindringer undervejs. Vi har hos Thor Logistics flere års erfaring med udlandsflytninger til både nært og fjernt, og vi ved at en flytning til Frankrig kan virke uoverskuelig. Derfor sørger vi for, at du får en god og tryg oplevelse samt en overskuelig flytteproces, når vi transporterer dine møbler til din nye bolig i Frankrig.

Vi ved, hvad der skal til, når du står overfor at flytte fra et land til et andet. Det betyder også, at vi er inde i de forskellige regler, papirer og godkendelser, der skal være på plads, når du flytter fra eller til Frankrig, og vi står selvfølgelig klar til at vejlede dig heri.

Sammensæt selv din flytning
Vi er et fleksibelt flyttefirma med fokus på altid at levere den bedste service for vores kunder, og derfor giver vi dig muligheden for fuldstændig frit selv at sammensætte din flytning. Du vælger altså selv, hvor meget hjælp, du vil have, og du betaler selvfølgelig kun for de services, du har brug for. Vi tilbyder blandt andet følgende services:
• Køb af flyttekasser
• Ned- og udpakning af ejendele
• Transport af møbler
• Indbring af flyttekasser og møbler
• Udpakning efter anvisning
• Rengøring af fraflyttet bolig/ejendom

Derudover ved vi, at man i forbindelse med især udlandsflytninger kan få brug for opbevaring. Derfor står vi også til rådighed, hvis du har behov for at opmagasinere indbo eller møbler i en kort eller længerevarende periode. Vi råder over moderne lokaler med et godt indeklima, overvågning og alarmer, så du trygt kan overlade dine ejendele til os.