Distribution – Professionel håndtering af dine varer

Har du brug for hjælp til distribution og logistik? Thor Logistics formidler hellere end gerne transporten og fragter dine varer på professionel vis, alt imens vi overholder gældende regler.
Du er velkommen til at kontakte os på 70 70 71 55 eller info@thorlogistics.dk, hvis du vil høre nærmere om vores distribution, og hvordan vi kan hjælpe i din situation.

Distribution og opbevaring af dine varer
Med vores assistance er du garanteret pålidelig og professionel distribution af dine varer, hvor logistik og fragt bliver håndteret af eksperter. For os er ingen opgaver for store eller små, og vi varetager alle typer af varer.
Hvis du mangler plads og opbevaring af dine varer, stiller vi også gerne sikre opbevaringsrum til rådighed. Her kan du med ro i maven opbevarer dine varer, da lokalerne sikrede med overvågning, alarmer, klimaanlæg og lås.
Uanset om du både mangler hjælp til distribution, logistik og opbevaring eller kun en af delene, så har vi en løsning, der passer til netop dit behov.

Fornuftige priser på distribution og logistik
Alle vores kunder har forskellige behov, derfor tilpasser vi også prisen til din specifikke situation. Måske har du brug for en full service distributør, der også står for logistik og opbevaring, eller også forventer du kun, at vi står for transporten.
Uanset om opgaven er stor eller lille, så tilpasser vi prisen efter den ønskede service.

Skal vi varetage din distribution?
Hvis du mangler hjælp til distribution, hvor dine varer bliver transporteret sikkert fra A til B, så må du hellere end gerne kontakte os. Du kan altid komme i kontakt med os på enten 70 70 71 55 eller info@thorlogistics.dk, hvor vi kan finde frem til den passende service og matchende pris.
Sammen finder vi en løsning på fragt, logistik og opbevaring af dine varer.

Hvad er fordelene ved professionel distribution?

Når du får et professionelt logistikfirma til at varetage distributionen af de færdigproducerede varer, er du mere sikker på, at der ikke er nogle processer, der bliver overset eller glemt. Du kan blandt andet tilkøbe professionel distribution hos Thor Logistics.

Hvem kan varetage varedistribution?

Der findes en lang række forskellige logistik- og distributionsvirksomheder i Danmark. Et af dem er eksempelvis Thor Logistics, som tilbyder fulde pakkeløsninger, samt individuelle distributionsløsninger der passer til dine behov.

Kan et distributionsfirma hjælpe med vareopbevaring?

Nogle distributionsfirmaer kan hjælpe dig med vareopbevaring, hvis du mangler lagerplads. Hos Thor Logistics kan du blandt andet leje opbevaringsplads til dine varer, så de bliver opbevaret professionelt.

Hvad koster distribution og logistik?

Prisen afhænger af aftalen, du indgår med virksomheden. Hos Thor Logistics kan du købe en fuld pakkeløsninger, der passer til dine behov. Der kan være forskellige behov, og derfor er der ikke en fast pris. Kontakt dit distributionsfirma for at høre mere om deres priser.