Billig flyttemand

Står du i en situation, hvor du mangler en billig flyttemand til at assistere i flytteprocessen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Thor Logistics arbejder vi hårdt på at tilbyde høj kvalitet til gode priser, så du får den rette service under flytningen uden at betale ekstra for dette. Hos os er det vigtigt, at der er gennemskuelighed mellem priser og ydelser, så du får den rette behandling. Vi håndterer flytning i hele Danmark og kan også flytte i udlandet, så du kan roligt kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for dig.

Her på siden kan du også læse mere om, hvad du kan forvente dig af en billig flyttemand fra Thor Logistics. Vi vil derudover komme ind på, hvordan du kan være med til at skabe de bedste forudsætninger for en flytning. Så læs mere herunder, og hvis du sidder tilbage med spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Billig flyttemand – betal for den flytning, du har brug for

Hos Thor Logistics håndterer vi mange forskellige opgaver, og der er aldrig nogle, der er for små eller for store. Vores billige flyttemand kan hjælpe med alt fra at flytte én sofa til at flytte hele dit hjem. Tilgengæld er der forskel i priserne i forhold til, hvor meget du skal have flyttet, samt hvor meget mandskab du skal bruge til opgaven. Dette forudsætter, at du selv pakker dine ting ned, så flyttemanden eller mændene kan hjælpe med at bære og transportere. Herunder kan du se de forskellige priser for flytning af dine ting.

25 M3 bil og 1 – 2 flyttemænd – 750 kr / 900 kr pr. påbegyndt time
40 M3 bil og 2 flyttemænd – 1150 kr pr. påbegyndt time
50 M3 bil og 2 flyttemænd – 1250 kr pr. påbegyndt time
75 M3 bil og 3 – 4 flyttemænd – 2000 kr pr. påbegyndt time

Her kan du betale for faste timer, så du altid er sikker på, hvor meget du betaler pr. time. Vi tilbyder også at give et samlet tilbud for en hel flytteopgave, så du får overblik over, hvor meget det vil komme til at koste. Her kan du også få hjælp til ned- og udpakning, hvis det ønskes. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 71 55 eller udfylde vores kontaktformular, så sender vi et uforpligtende tilbud til dig.

Billig og fleksibel flyttemand

I flyttebranchen kan der hurtigt ske forandringer, og derfor er det vigtigt med en høj grad af fleksibilitet. Eksempelvis kan datoer for flytning blive skubbet eller ændret, og der er det vigtigt med et pålideligt og trygt flyttefirma. Du kan altid kontakte os, hvis der pludselig sker ændringer i din lejeaftale. Vi har også mulighed for at opbevare dit inventar, hvis dette bliver nødvendigt. Vi står klar til at hjælpe dig, så du får den rette behandling til den rette pris.

 

BLIV RINGET OP

  • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Få den bedst mulige behandling af vores billige flyttemand

Når vi kommer ud til en flytteopgave, så er det bedste for os og dig, at vores billige flyttemand er bedst muligt forberedt. På denne måde kan vi hurtigt komme i gang med opgaven og få ordnet flytningen hurtigst muligt. Det er derfor oplagt, at du giver os væsentlige detaljer omkring ønsker for flytning, detaljer omkring lokation og eventuelt hvilken type inventar, der skal flyttes. Herunder har vi samlet nogle eksempler på, hvilke detaljer du kan komme med.

Kræver arbejdet en ekstra mand

Det er vigtigt, at du overvejer, om arbejdet kræver en ekstra mand, hvis du vælger den billigste løsning eksempelvis. Har du få større møbler, som skal flyttes ned i flyttebilen, så kan det give god mening at have mere end én flyttemand. Du kan tilkøbe én ekstra flyttemand for 300 kr pr. påbegyndt time.

Har du tungt inventar (+100 kilo)

Skal du have flyttet et stort køleskab, klaver eller andet som vejer over 100 kg, så kan der forekomme tillæg i prisen. Du kan altid kontakte os for at høre mere.

Vil du gerne have flere services?

Mangler du flyttekasser eller ønsker slutrengøring efter endt arbejde, så er det væsentligt at bringe på banen, når du kontakter os. Vi laver gerne individuelle skræddersyede løsninger, som passer til de behov, du har.

Har du spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring vores services, priser eller andet, så kan du læse mere i vores FAQ, ellers er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe ind på telefon 70 70 71 55 eller sende en mail til info@thorlogistics.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad koster en flyttemand i timen?

Timeprisen på en flyttemand varierer alt efter, hvilken størrelse bil og hvor mange mænd der er behov for. En flyttemand kan koste mellem 750-2000 kr. i timen, hvor prisen vurderes ud fra dine specifikke ønsker, og hvor omfattende opgaven er.

Hvornår er en flytning for stor til en flyttemand?

Der er ikke nogen flytning, der er for stor. Der kan dog være behov for flere flyttemænd, hvis der er tale om en mere omfattende flytning med mange ejendele og længere distance. Spørgsmålet er derfor, hvor mange flyttemænd du har behov for i din situation.

Hvordan kontakter man en flyttemand?

Du kan for det meste kontakte en flyttemand på telefon eller via en kontaktformular. Herefter kan man i samarbejde planlægge nærmere om den kommende flytning og prisen. Du kan også vælge at kontakte en flyttemand på e-mail, hvis du har spørgsmål til deres service.

Hvor lang tid tager en flytning med en flyttemand?

Det er svært at give et konkret svar på, hvor lang tid en flytning tager med en flyttemand. Det kommer helt an på den specifikke flytning, og derfor hvor stor opgaven er. Det er derfor nødvendigt, at du selv giver nogle oplysninger om din situation, så flyttemanden kan give et mere konkret svar.