Billig flyttefirma

Skal du i gang med en flytning, som du gerne vil have hjælp til? Så kan du roligt kontakte Thor Logistics. Vi er et billigt flyttefirma, der ikke går ned på kvaliteten af vores services. Vi varetager både private- og erhvervskunder, og hos os får du, hvad du betaler for. Vi går ind for gennemsigtighed mellem pris og ydelse, så du får den helt rette service uden at betale ekstra for dette. Du får dermed et billigt flyttefirma, som kan hjælpe dig med at flytte, uanset hvor i landet du befinder dig.

Herunder kan du læse mere om, hvad du kan forvente af et vores flyttefirma og en oversigt over vores priser. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores services og priser, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. På denne måde er du godt på vej til at få et godt tilbud fra et godt og billig flyttefirma.

Billig flyttefirma – betal for flytning pr. time

Hos os er det vigtigt, at der er gennemsigtighed mellem vores ydelser og priser. Vi er et billigt flyttefirma, og det skal være synligt for dig. Derfor tilbyder vi løsninger, hvor du betaler et beløb pr. påbegyndt time i forhold til, hvor stor flyttebilen skal være, og hvor mange flyttemænd der skal bruges. På denne måde ved du præcist, hvad du går ind til. Herunder har vi samlet priser for vores flytteløsninger pr. time.

25 M3 bil og 1 – 2 flyttemænd – 750 kr / 900 kr pr. påbegyndt time
40 M3 bil og 2 flyttemænd – 1150 kr pr. påbegyndt time
50 M3 bil og 2 flyttemænd – 1250 kr pr. påbegyndt time
75 M3 bil og 3 – 4 flyttemænd – 2000 kr pr. påbegyndt time

Ovenfor ser du vores priser pr. time, så du altid har et klart billede på prisen for en flytning. Hvis du hellere vil have et individuelt og skræddersyet tilbud, som tager højde for din situation, så giver vi gerne et bud på dette.

Individuelle og billige flytteløsninger

Under en flytteproces kan der være meget forskellige behov, som vi naturligvis vil tage hånd om. Vi har services, som gør selve flytningen nem og overskuelig for dig. Eksempelvis kan vi stå for ned- og udpakning af dine ting, så du ikke skal bruge tid på at putte alting i kasser, bubblewrap eller andet. Vi tilbyder også rengøring efter flytning, hvilket også giver dig mere tid og overskud. Du kan altid ringe ind og høre mere om vores tilbud, så får du en billig og skræddersyet flytning.

Vi har ligeledes lang erfaring med erhvervsflytning, hvor der kan være nogle andre behov. Vi anbefaler altid, at du er så specifik omkring dine ønsker som muligt. På denne måde har vi de bedste forudsætninger for at udføre det rette arbejde til den rigtige pris. Vi vil gerne kendetegnes som et billig flyttefirma, men også som et godt og pålideligt flyttefirma. Ring ind til vores kontor og hør, hvad vi kan gøre for dig, uanset om du ringer angående privat- eller erhvervsflytning.

BLIV RINGET OP

  • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Vi behandler dine ting med respekt

Du er sikker på at finde et godt tilbud hos vores billige flyttefirma, men det betyder ikke, at vi ikke går op i høj service. Vi behandler altid dine genstande med respekt, så du er sikker på at få dine møbler frem til din nye adresse i samme stand. Hvis du lader os om at ned- og udpakke så pakker vi skrøbelige genstande ind i bubblewrap og lægger tæpper henover møbler, hvis dette ønskes. Det er derfor også vigtigt at nævne i samtalen, om du har skrøbelige genstande. Derudover bør du nævne, hvis du genstande over 100 kilo, da dette kan give tillæg i prisen. Hvis du ikke har bestilt ned- og udpakning, så er det din egen opgave at pakke tingene ned forsvarligt.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores services eller priser, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 71 55 eller sende en mail på info@thorlogistiscs.dk. Så står vi klar til at vejlede dig og give et uforpligtende tilbud, så du kan komme nemt, sikkert og billigt igennem din næste flytning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvor dyrt er det at bruge et flyttefirma?

Hvor dyrt det er at bruge et flyttefirma til din flytning kommer an på, hvor stor flyttebilen skal være og hvor mange flyttemænd, der skal bruges. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt – hos Thor Logistics er vi et billigt flyttefirma, som arbejder med gennemsigtighed mellem vores ydelser og priser.

Hvordan bliver mine møbler behandlet under en flytning?

Hvis du sørger for at hyre et ordentligt flyttefirma, så er chancen for, at der sker noget med dine møbler meget lille. Hos Thor Logistics behandler vi altid dine ting med respekt så du altid modtager møblerne i samme stand, som da vi samlede dem op på den gamle adresse.

Er det en god idé at bruge et billigt flyttefirma?

Det kan sagtens give mening at bruge et billigt flyttefirma til din flytning. Hvis du ikke har særlig mange møbler, der skal flyttes, eller det kan gøres med en lille flyttevogn eller få flyttemænd, så er der ingen grund til at bruge mange penge på en stor flytning.

Kan man betale for en flytning pr. time?

Ja, alt efter hvilket flyttefirma du vælger, kan du sagtens betale for en flytning pr. påbegyndt time, hvis du ikke ønsker et skræddersyet tilbud. Thor Logistics tilbyder f.eks. begge løsninger, og vi gør selvfølgelig opmærksom på timeprisen, inden vi laver en aftale, så der er afklaring om dette.